Randers Cimbria kunne ikke stoppe ligatopscorer

Chris Nielsen blev topscorer for Randers Cimbria i onsdagens nederlag til Hørsholm. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers Cimbria kunne ikke stoppe ligatopscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbria var onsdag aften på besøg hos Hørsholm 79'ers, og nok engang voldte ligatopscorer Matt Bonds randrusianerne store problemer, der måtte rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Randers: Erik Olson havde inden onsdagens opgør mod Hørsholm 79ers understreget vigtigheden af at få en god begyndelse på kampen.

Spillerne havde formentlig hørt godt efter deres amerikanske cheftræner, for en god start var lige netop, hvad Randers Cimbria fik, men det endte alligevel med et nederlag på 98-87.

Selvom første quarter bar præg af, at begge hold brændte mange forsøg, så formåede Cimbria-offensiven alligevel at lægge afstand til hjemmeholdet.

Alle spillere bidrog med scoringer i første periode, hvor Randers Cimbria var foran med 28-19.

Man kunne måske tro, at Randers Cimbria var på vej mod en overbevisende sejr, men sådan skulle det langt fra gå.

Efter første periode, tog hjemmeholdet nemlig fuldstændig fat i begivenhederne.

Efter at have ført med otte point midt i anden periode, gik Erik Olsons tropper helt i stå offensivt, og det blev kun til sølle fire point i resten af perioden.

I den anden ende begyndte Hørsholm i stedet at tage fat, og Matt Bonds fandt takterne sammen med Connor Beranek og Mikael Nielsen. Hjemmeholdet vendte kampen på hovedet, og sjællænderne kunne derfor gå til pause med en føring på 45-38.

Forgæves comeback

Efter pausen forsøgte Randers Cimbrias Jerrel Williams og Chris Nielsen at få holdet ind i kampen igen.

Men på trods af flere scoringer fra de to spillere, lykkedes det i stedet Hørsholm at trække fra.

Bomstærke Matt Bonds, som tidligere i sæsonen har voldt Randers Cimbria store problemer, var hele tiden et skridt foran, og han viste igen i aften, hvorfor han er ligaens topscorer.

Offensivt blev det hele tiden lige ved og næsten for Randers Cimbria og særligt i slutningen af tredje periode havde holdet svært ved at få bolden i kurven. Det lykkedes kun randrusianerne at score 19 point, og derfor så kampen ud til at være afgjort efter tre perioder med en 20-points føring til Hørsholm.

Randers Cimbria ville dog ikke kaste håndklædet i ringen, og særligt Jerrel Williams og Chris Nielsen bød Hørsholm op til dans.

Holdets problem var dog, at de havde svært ved at holde Hørsholm fra scoringer.

Med tre minutter tilbage af kampen førte Hørsholm med overbevisende 13 point, og kampen så ud til at være lukket.

Som tidligere i kampen ville Randers Cimbria dog ikke give op, og Deuce Bello sørgede for, at gæsterne pludselig kun var bagud med otte point to minutter før tid.

Men på trods af et imponerende comeback i slutminutterne udeblev miraklet. En stor del af årsagen til nederlaget for Cimbria var helt sikkert de mange brændte chancer, hvor det kun blev til en scoringsprocent på 38.

Chris Nielsen blev topscorer for Randers Cimbria med 19 point, mens Matt Bonds stjal showet for hjemmeholdet med imponerende 26 point og 15 rebounds. Med aftenens nederlag til Hørsholm forbliver randrusianerne på rækkens femteplads. Randers Cimbria skal allerede i aktion igen på lørdag. Her venter Bakken Bears i Vejlby-Risskov Hallen klokken 14.

Randers Cimbria kunne ikke stoppe ligatopscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce