Ærgerlig Enghardt efter smalt nederlag: Vi kan ikke bruge det til en skid

Kasper Enghardt tager hatten af for FC Midtjyllands stærke angriber Paul Onuachu. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ærgerlig Enghardt efter smalt nederlag: Vi kan ikke bruge det til en skid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Enghardt mente, at præstationen mod FC Midtjylland var godkendt, men at Randers FC ikke kunne bruge det til ret meget, når det alligevel endte med et nederlag.

Randers: I en underholdende kamp indkasserede Randers FC et knebent nederlag på 1-2 mod de forsvarende mestre FC Midtjylland.

De lyseblå fik en skidt start på kampen, da midtjyderne allerede kom foran 1-0 efter to minutters spil, men Marvin Egho bragte balance i regnskabet inden pausen.

FC Midtjylland var dog en tand skarpere, og Paul Onuachu blev matchvinder i anden halvleg.

Kronjydernes Kasper Enghardt følte, at Randers FC leverede en fin præstation, men var naturligvis også ærgerlig over, at det ikke blev til point i en ellers tæt kamp.

- Jeg synes, vi spillede en god kamp, og jeg følte også, at vi virkelig spillede vores chance. Et straffe eller to, der måske kunne have gået vores vej, og så havde det været en helt anderledes kamp.
- Vi må også erkende, at de er dygtige på dødbolde, og der dummede vi os endnu en gang. Alt i alt var det en udmærket kamp, men vi kan ikke bruge det til en skid, når vi nu står med nul point efter kampen, sagde Kasper Enghardt.

Forsvarsspilleren var særligt ærgerlig over FC Midtjyllands 1-2-mål, hvor Paul Onuachu driblede flere mand og sparkede bolden i nettaget.

- Onuachu er utrolig svær at komme ind på, og man må bare give ham, at det er godt lavet, men det må selvfølgelig ikke kunne ske. Sådan er det, og vi forsøgte at komme tilbage i kampen, men det var lige ved og næsten desværre.

- Jeg synes egentlig, vi var gode til at lukke ned for indlæg ind til Onuachu, så det løste vi rigtigt fint. Til gengæld fik han for meget plads til at tage bolden til sig, men han er som sagt utrolig svær at lukke ned for, sagde Kasper Enghardt.

Vil slutte godt af

Nederlaget til FC Midtjylland rykker ikke ved, at Randers FC har sat sig selv i en god position i slutningen af efterårssæsonen.

Afstanden til bundholdene er fortsat komfortabelt, og der er samtidig ikke langt op til top 6.

Kasper Enghardt håber, at Randers FC kan slutte efteråret godt af mod Vendsyssel og Vejle.

- Jeg er egentlig ligeglad med, om det er mod de store eller små hold, vi får sejre. Vi skal bare skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt, og det har vi en god mulighed for i de sidste to kampe. Jeg føler, det er gået i den rigtige retning i efteråret.
- Vi startede godt, hvorefter vi havde en hård periode med et par store nederlag. Nu har vi fundet tilbage til det spil, vi skal levere, men det skal vi fortsætte med i de to sidste kampe, for det er ikke slut endnu, sagde han.

Kasper Enghardt har spillet fra start i fire kampe i træk, og han er også ved at føle sig på 100 procent igen.

- Det går bedre og bedre. Jeg var også i stand til at være mere med i det fremadrettede spil, som jeg ikke har haft mulighed for tidligere, så det er jeg glad for, sluttede Kasper Enghardt.

Ærgerlig Enghardt efter smalt nederlag: Vi kan ikke bruge det til en skid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce