AGF-direktør om Søren P: Stik den mand en løgnedetektor


AGF-direktør om Søren P: Stik den mand en løgnedetektor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topledelsen hos Randers FC og AGF åbner op for det gensidige drilleri klubberne imellem.

Randers: Før søndagens lokalderby på Bionutria Park havde Eurosport linet henholdsvis adm. direktør Jacob Nielsen, AGF, og sportsdirektør Søren Pedersen, Randers FC, op i studiet.

Her skulle de fortælle om traditionerne for klubbernes indbyrdes drillerier, og her er Jacob Nielsen ikke sen til at fremhæve eksemplet, hvor daværende Randers FC-direktør Michael Gravgaard blev filmet, mens han sad på toilettet. En video, der slutter med, at Gravgaard får en Amini-trøje udleveret til at tørre sig med. (se den video her)

- Det er som om, at de sidste par år - og ikke mindst et toiletbesøg - har været med til at gøre, at vores fans har følt, at: 'Nej, nu stopper festen. Nu må vi op at vise, at vi er storebror.' Måske ikke på banen, men det er i hvert fald blevet vist på lægterne, siger AGF-direktøren.

Den største kamp?

Jacob Nielsen kommenterer derudover med et smil på læben den stikpille af en bokseplakat, som Randers FC i forbindelse med derbyet udsendte som annonce. En plakat, som Amtsavisen skrev om her.

- Jeg synes, det er meget god humor, og der bliver ikke slået under bæltestedet, siger han.

Er opgøret mellem Randers FC og AGF det største i sæsonen?

- Nej, det ved jeg sådan set ikke, om det er. Der er jo rigtig mange store kampe, og Brøndby kommer jo også med en masse fans og en god stemning, siger Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen.

Men det svar er Jacob Nielsen ikke til sinds at acceptere.

- Altså en løgnedetektor ville have hjulpet på det der, for selvfølgelig er det da den største kamp for Randers, det ved jeg, siger han, mens Søren Pedersen ikke kan undertrykke et grin.

- Så det var meget godt forsøgt, men det er den største kamp for dem, og det må også godt være den største kamp for os med den historie, vi har, siger AGF-direktøren.

Se videoen øverst i artiklen.

AGF-direktør om Søren P: Stik den mand en løgnedetektor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce