Beæret Marxen: Det er et stort skulderklap

Erik Marxen føler sig godt rustet til rollen som ny anfører i Randers FC. Foto: Michael Svenningsen

Beæret Marxen: Det er et stort skulderklap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Marxen er stolt over, at han er blevet anfører i Randers FC, selvom det er på bekostning af Nicolai Poulsens klubskifte.

Randers: Randers FC mister anfører Nicolai Poulsen til sommer, og det har fået cheftræner Thomas Thomasberg til at fratage midtbanespilleren anførerbindet.

I stedet får Erik Marxen nu rollen som anfører for den kronjyske klub.

Han kommer til at bære anførerbindet for første gang i morgen, når Randers FC møder østrigske Sturm Graz i klubbens sidste testkamp, inden holdet indleder forårssæsonen 10. februar på udebane mod AaB.

- Jeg er glad og beæret over, at de synes, jeg skal have den tjans. Det er selvfølgelig på en ærgerlig bekostning. Det er ærgerligt, at Polle (Nicolai Poulsen, red.) ikke forlænger, men sådan er gamet. Det er hverken første eller sidste gang, det sker. Jeg vil hellere lægge vægt på, at jeg er meget stolt over at blive udnævnt som anfører, siger Erik Marxen til Randers Amtsavis.

- Jeg føler, det er et skulderklap. De skal vælge en, som de mener, de kan spørge til råds, og som kan trække kultur, stemning og træningsmentalitet i den rigtige retning, siger han.

Klar til lederrolle

Erik Marxen er vant til at dirigere i forsvaret, og derfor føler han sig helt klar til rollen som anfører.

- Jeg vil sige, det falder mig ret naturligt at være en leder. Særligt efter jeg kom ind i midterforsvaret, har det været en naturlig ting for mig. På banen er det i hvert fald nemmere at have en lederrolle, når man spiller centralt. Uden for banen falder det mig også naturligt at tage ansvar og være med til at træffe beslutninger, siger Erik Marxen.

Forsvarsspilleren tror ikke, at rollen som anfører kommer til at ændre så meget i hverdagen.

- Jeg tror ikke, at det indebærer så mange store ændringer. Jeg kommer til at have de samme opgaver og den samme rolle i omklædningsrummet. Jeg ved ikke, om der måske kommer nogle praktiske ting, men det tager jeg hen ad vejen. Det er ikke sådan, at jeg har tænkt mig at tage teten i en helt ny grad. Jeg råber og skriger, som jeg plejer at gøre, og det er jeg sikker på er nok til at være anfører, slutter Erik Marxen.

Den nyudnævnte anfører har siden ankomsten til Randers FC i 2015 spillet 112 kampe for klubben.

Beæret Marxen: Det er et stort skulderklap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce