Bliv underholdt og støt udsatte familier

Randers FC har besluttet at donere entreindtægten fra hjemmekampen mod Vejle Boldklub d. 15. december til Randers Julehjælp. De to hold mødtes senest i Vejle d. 18. september, hvor de spillede uafgjort 1-1. Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix

Bliv underholdt og støt udsatte familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC donerer indtægten fra næste hjemmekamp til Randers Julehjælp.

Randers: Når superliga-spillerne i Randers FC næste gang løber ind på Cepheus Park, kan de gøre det med god samvittighed. Uanset udfaldet af kampen vil de nemlig have spillet i en god sags tjeneste. På samme måde kan alle tilskuere fordrive tiden på stadion med ikke blot en underholdende kamp, men også i en god sags tjeneste. Randers FC har nemlig besluttet at donere samtlige entréindtægter til Randers Julehjælp.

- Vi mener, at alle fortjener at få en god jul. Derfor vil vi gerne støtte den gode sag, som Randers Julehjælp er, ligesom vi har gjort før, konstaterer adm. direktør for Randers FC, Henrik Jørgensen.

Han tør dog ikke gætte på, hvor meget støtten kan løbe op i.

- Det er for tidligt at sige, hvor mange tilskuere vi kan samle. Det kommer nok an på, hvordan vi klarer os på søndag mod Vendsyssel. Og så er det jo også meget afhængig af vind og vejr, mener direktøren, der dog regner med, at kampen nok skal samle folk på lægterne.

Randers Julehjælp
Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.

Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.

10 organisationer/foreninger får del i Randers Julehjælp 2018: Aktivitetsforeningen Jennumparken Børnenes Kontor Dansk Folkehjælp Frelsens Hær Giv Julen Mening Juleteamet Randers og Omegn Kirkens Korshær Kirkernes Familiehjælp Mødrehjælpen Venligboerne Langå Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilpay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.

Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem kl. 10 og 14.

Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle.

Indsamlingsperioden er 18. november til 16. december.
- Alle fortjener at få en god jul. Derfor vil vi gerne støtte den gode sag, som Randers Julehjælp er, konstaterer adm. direktør for Randers FC, Henrik Jørgensen. Arkivfoto
- Alle fortjener at få en god jul. Derfor vil vi gerne støtte den gode sag, som Randers Julehjælp er, konstaterer adm. direktør for Randers FC, Henrik Jørgensen. Arkivfoto

Nedsat pris

- Selv om vi tabte den seneste kamp, mod FC Midtjylland, synes jeg, at tilskuerne blev godt underholdt. Sammenholdt med, at man er med til at støtte en god sag og en billigere entré, så forventer jeg, at vi kan samle et fornuftigt antal tilskuere, siger Henrik Jørgensen.

I håb om, at det kan være med til at trække flere til - og dermed give en samlet større beløb til Randers Julehjælp, er prisen på at komme ind og se årets sidste hjemmekamp blevet sat ned.

- Det er hvert år fantastisk rørende at opleve, hvordan hele det randrusianske lokalsamfund står sammen om at sikre en god jul i så mange lokale børnefamilier som muligt. Det er således også rørende at opleve, hvordan hele lokalsamfundets superligaklub bakker op om projektet og hjælper med at give børn i økonomisk nødlidende familier samme god jul som kammeraterne i klassen, konstaterer chefredaktør for Randers Amtsavis, Axel Præstmark.

Køb af julemærke
Lions Club Randers Gudenaa har besluttet, at indtægterne fra salget af årets digitale julemærke skal indgå i Randers Julehjælp.Motivet for årets mærke Randers Amtsavis' bygning i Nørregade, hvor avisen har haft til huse i næsten 200 år.

Ved køb af det digitale julemærke får man retten til at bruge det i alle mails resten af året.

Sådan køber du julemærket:

Private skal sende 100 kr. og virksomheder 200 kr. til følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilpay på nr. 84319.

Skriv mail-adresse og "julemærke" i meddelelsesfeltet.

Indenfor to dage vil du pr. mail modtage en billedfil med årets flotte julemærke, der kan klikkes ind i en mail eller bruges som en del af mailprogrammets signatur. En detaljeret, men let brugsanvisning om, hvordan man skal gøre, vil følge med billedfilen.

Alle, der køber et julemærke, deltager samtidig i Lions Julelotteri om gaver til en samlet værdi af minimum 15.000 kroner. Vinderne trækkes i begyndelsen af januar næste år.

Årets sidste kamp

Kampen spilles lørdag 15. december kl. 16.00, og modstanderen er Vejle Boldklub.

At dømme efter tabellen og de seneste kampe, som de to hold har spillet, skulle der foruden følelsen af at have tjent en god sag være en sejr at hente for både randrusianske tilskuere og spillere.

I mandags tabte Vejle Boldklub således 1-2 til AGF i Ceres Park i Aarhus, mens Randers FC som bekendt samme sted for en måned siden besejrede AGF med 2-0.

Da de to hold mødtes i Vejle d. 18. september, sluttede kampen uafgjort 1-1, men set over hele sæsonen har Randers FC vundet to kampe mere end Vejle Boldklub, som ligger i bunden, kun undergået af Hobro, mens Randers FC indtager ottendepladsen.

Kampen er samtidig årets sidste i superligaen for begge hold. Næste runde spilles først i anden weekend af februar - og Randers FC's næste hjemmekamp er programsat til søndag d. 17. februar, hvor modstanderen er FC København.

Bliv underholdt og støt udsatte familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce