Brandvarme Emil Riis sikrede Randers FC-reserver sæsonens første sejr

Emil Riis viste igen målnæse i reserveholdskampen mod Silkeborg mandag eftermiddag. Arkivfoto: Henning Bagger Scanpix

Brandvarme Emil Riis sikrede Randers FC-reserver sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter afklapsninger mod AGF fik Randers FC's reservehold efterårets første sejr efter et godt mål af skarpe Emil Riis. Et vigtigt skridt for klubben, ifølge Rasmus Bertelsen.

Randers: Randers FC's reserver kan endelig række armene i vejret.

Mandag eftermiddag slog de nemlig Silkeborg med 1-0 efter scoring af Emil Riis. Det var holdets første sejr i sæsonen.

Der var spilletid til Jonas Dakir, Tobias Damsgaard, Simon Graves, Jannik Skov Hansen, Andreas Bruhn og Emil Riis, mens Mikael Bomann endelig var tilbage på banen efter en skadespause siden maj måned, da han kom ind i den sidste halve time af kampen.

I silende regnvejr skete der ikke meget i første halvleg, som endte uden mål. Faktisk var gæsterne fra Silkeborg mest toneangivende uden for alvor at blive farlige.

Efter pausen var kronjyderne mere farlige, og en veloplagt Emil Riis bragede bolden i mål efter cirka en times spil. Et mål, der til forveksling lignede det, han scorede for lidt over en uge siden mod Hobro i Superligaen.

- Det var naturligvis dejligt at komme på tavlen igen. Man vil selvfølgelig helst spille på førsteholdet, men når det nu skulle være, var det dejligt at hjælpe holdet til sejr.

- Jeg er godt tilfreds med min start i klubben målmæssigt. Der kunne jeg ikke have bedt om mere. Der er ting i spillet, der stadig skal blive bedre, men det er rart at vise, at jeg kan score mål, siger Emil Riis.

Vigtigt for klubben

I sidste sæson havde reserveholdet i Randers FC mere end svært ved at vinde fodboldkampe.

Det har ikke set meget bedre ud i denne sæson, hvor det er blevet til to smertefulde nederlag til AGF og en samlet målscore på 1-10.

Derfor var det da også en meget glad og tilfreds Rasmus Bertelsen efter 1-0-sejren over Silkeborg.

- Det var et supervigtigt skridt for vores klub og vores kultur, og det var dejligt at se vores reservehold præstere sådan her. Det var ikke tiki-taka, men det var hårdt arbejde og de rigtige værdier, og så får man også nogen gange en belønning i form af en sejr og et mål.

- Det er utrolig vigtigt for os, fordi Thomas (Thomasberg red.) og jeg går rigtig meget op i reserveholdet. Vi havde reserveholdet sammen for nogle år siden, hvor vi blev danske mestre, og det var vi pisse stolte af. På det Superligahold vi har nu, er der fire-fem spillere fra reserveholdet dengang. Det er jo netop det, vi skal bruge reserveholdet til. Det skal være skridtet, før man kommer ind på førsteholdet for alvor, fortæller Rasmus Bertelsen.

Reserveholdet spiller næste kamp den 17. september på hjemmebane mod Viborg.

Brandvarme Emil Riis sikrede Randers FC-reserver sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce