Brasiliansk angriber prøvetræner i Randers FC

Den tidligere Randers FC-spiller Fabinho (th.) med spilleren Derick Pazzetto, som skal træne med i klubben de næste ti dage. Foto: Lars Abildgaard

Brasiliansk angriber prøvetræner i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere Randers FC-spiller Fabinho var torsdag tilbage i klubben. Med sig havde han en 20-årig angriber, som skal prøvetræne i klubben de næste ti dage.

Randers: En gammel kending var torsdag tilbage i Randers FC i skikkelse af brasilianske Fabinho, der spillede 61 kampe og lavede 22 mål for klubben fra 2005 til 2008.

Med sig fra hjemlandet havde han den 20-årige angriber, Derick Pazzetto, som i de næste ti dage skal prøvetræne med Randers FC.

Derick Pazetto har stadig sit gennembrud til gode på seniorplan, men har til gengæld gjort sig bemærket på ungdomsniveau, hvor han ifølge Fabinho har scoret et hav af mål.

- Han er ikke så hurtig, som jeg selv var. Men han er en dygtig angriber, som har scoret omkring 400 mål på forskellige ungdomshold fra U15 til U19. Nu får han muligheden for at vise, om han har niveauet til Randers FC og Superligaen. Men når han kan score mål i Brasilien, hvorfor så ikke i Danmark, lyder det med et smil fra Fabinho, der stadig taler glimrende dansk.

Følger stadig Randers

Fabinho er ikke agent for Derick Pazetto, men har været træner for ham i en enkelt sæson.

I dag er Fabinho dog ikke længere klubtræner, men har startet en fodboldskole i Santa Cruz do Sul i det sydlige Brasilien. Det er første gang, siden han stoppede sin karriere, at han er tilbage i Randers.

- Men det er dejligt at være her igen. Jeg har stadig venner og bekendte i Randers og følger med i, hvad der sker i klubben, siger Fabinho.

En af de bekendte er sportsdirektør, Søren Pedersen, som spillede sammen med Fabinho i Randers FC, og det har altså været med til at åbne døren for Derick Pazzettos prøveophold.

Derrick Pazzetto, der ikke taler engelsk, er dog ifølge Søren Pedersen ikke tænkt som en forstærkning nu og her, men blot en spiller, man gerne vil benytte muligheden for at se an med henblik på fremtiden.

Skulle spilleren ende med at overbevise Randers FC, kan han hentes på en fri transfer.

Brasiliansk angriber prøvetræner i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce