Bruhn nettede to gange i målfest mod Viborg

Andreas Bruhn nettede to gange, da Randers FC's reserver spillede 3-3 mod Viborg FF. Arkivfoto: Bo Amstrup/Scanpix 2017

Bruhn nettede to gange i målfest mod Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Bruhn var i målhumør, da Randers FC's reserver spillede 3-3 mod Viborg FF i reserveholdsligaen mandag eftermiddag på kunstgræsbanen ved Bionutria Park.

Randers: Randers FC's reserver mødte mandag efter Viborgs reserver på kunstgræsbanen ved Bionutria Park, hvor specielt Andreas Bruhn, som ikke har bidt sig fast på Superligaholdet under Ricardo Moniz, gjorde sig positivt bemærket. Kampen endte 3-3.

Efter blot tre minutter blev et frispark kanoneret op i målhjørnet, men blot få minutter senere svarede hjemmeholdet igen, da Marvin Pourié fik prikket udligningen i nettet tæt under mål efter et hjørnespark.

Efter små tyve minutter bragte viborgenserne sig endnu en gang i front, men igen skulle der kun gå nogle få minutter, inden Andreas Bruhn indledte sit målshow mod klubben, som han kom fra til Randers FC.

Udligningen sparkede midtbanespilleren i nettet fra kanten af feltet, og tolv minutter senere gjorde han det til 3-2. Han modtog en aflevering lige bag Viborg-forsvaret, rundende elegant målmanden og sparkede bolden i nettet.

- Jeg var fint tilfreds med tingene i første halvleg. Vi gennemførte mange flotte angreb og scorede tre mål. Selvfølgelig er det ikke godt nok at lukke to mål ind, men ved det første kunne vi intet stille op, og generelt var det med de positive briller i første halvleg, fortalte assistenttræner Rasmus Bertelsen.

Kvaliteten faldt efter pausen

Første halvlegs målfest fortsatte dog ikke efter pausen, og det gode spil blev ligeledes en mangelvare. Frederik Lauenborg og Andreas huserede kampen igennem på den centrale del af midtbanen, og de unge drenge slap godt fra det, men ifølge Rasmus Bertelsen blev kampen for urolig.

- Det blev alt for rodet de sidste 45 minutter. Vi var slet ikke ligeså gode på bolden, og presset var usammenhængende. Anden halvleg vil jeg kalde en typisk reserveholdskamp, hvor vi ikke var rolige på bolden og heller ikke i taktisk kontrol, sagde Rasmus Bertelsen, som ikke kunne indvende noget mod retfærdigheden i, at gæsterne fik udlignet til kampens resultat med et kvarter igen.

Leonardo Santiago og Jannik Skov Hansen, som aktuelt er på prøve i Randers FC, var begge med i kampen.

Bruhn nettede to gange i målfest mod Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce