Chokskifte: Randers FC-anfører på vej til AGF

Randers FC/Randers/Tyrkiet: Randers FCs første kamp på træningslejren i Tyrkiet. Randers taber kampen 0-1. Foto: Michael Svenningsen

Chokskifte: Randers FC-anfører på vej til AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge avisens oplysninger er det AGF, der har sikret sig en aftale med Nicolai Poulsen gældende fra næste sæson.

Randers: Tidligere på dagen meldte Randers FC ud, at anfører Nicolai Poulsen forlader klubben til sommer efter at have takket nej til et udspil om forlængelse af kontrakten.

I den forbindelse fortalte Randers FC også i pressemeddelelsen, at spilleren havde fået et økonomisk bedre tilbud fra en anden dansk klub.

Den klub er ifølge avisens oplysninger lokalrivalerne fra AGF, som henter Poulsen på en fri transfer til sommer.

Det er langt fra første gang, at AGF kaster snøren mod Viborgvej. Tilbage i 2015 hentede de Elmar Bjarnason, og siden tog både Kasper Junker og Mustafa Amini turen til Fredensvang, hvor den tidligere Randers FC-duo Jacob Nielsen og Peter Christiansen sidder på ledelsesgangene.

Nicolai Poulsens skifte er dog mere end almindeligt kontroversielt, da han er en af de lokale drenge, der har spillet ungdomsfodbold i Helsted Fremad og Randers Freja og slået igennem på Superligaholdet i Randers FC.

Siden han vendte hjem fra lejeophold i norske Sarpsborg for et år siden, har han været anfører i Randers FC og højt værdsat af trænerduoen Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen.

Mindre spektakulært bliver det kommende skifte ikke af, at Nicolai Poulsen har udsigt til at blive holdkammerat med Amini, som Poulsen aldrig har lagt skjul på at have haft et anstrengt forhold til, efter at en duel mellem de to i et lokalopgør tilbage i 2016 kostede Poulsen en billet til OL i Rio.

Nicolai Poulsen har heller aldrig lagt skjul på betydningen af lokalopgørene mod AGF.

- Det er som altid en helt fantastisk følelse at slå AGF. Jeg ved ikke, hvorfor det næsten altid er os, der trækker os sejrrigt ud af de her kampe. Men måske er vi bare mere motiverede end dem. Det kan i hvert fald ikke være en tilfældighed, når det sker igen og igen, sagde han til Randers Amtsavis efter den seneste sejr over AGF i efteråret.

- Når man er født og opvokset i Randers, ved man bare, hvor meget det betyder for alle i byen at vinde de her kampe. Det er også noget af det første, vi husker at fortælle til de nye spillere.

Nu ser det altså ud til, at Poulsen i næste sæson stiller sig over på den modsatte banehalvdel og trækker den hvide AGF-trøje over hovedet.

Avisens udsendte på træningslejren arbejder på at indhente en kommentar fra Nicolai Poulsen.

Chokskifte: Randers FC-anfører på vej til AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce