Damsgaard efter hård tackling i Hjørring: Det værste jeg nogensinde har prøvet

Tobias Damsgaard blev båret fra banen efter den voldsomme tackling i søndags mod Vendsyssel. Foto: Claus Bjørn Larsen, Scanpix/Ritzau

Damsgaard efter hård tackling i Hjørring: Det værste jeg nogensinde har prøvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC's Tobias Damsgaard havde store smerter efter en hård tackling i Vendsyssel i søndags, men heldigvis har skaden ikke vist sig at være alvorlig.

Randers: Tobias Damsgaard nåede blot otte minutter på banen i søndagens opgør mod Vendsyssel.

I kampens døende minutter blev den alsidige spiller nemlig udsat for en meget voldsom tackling.

Vendsyssels Ifeanyi Ogude kom flyvende ind i siden på Tobias Damsgaard, og Randers FC-spilleren røg defter en tur i græsset.

- I forhold til smerte er det nok det værste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg fik slået al luft ud, og jeg havde store smerter i brystet og omkring mine ribben. Det var meget ubehageligt, for jeg har aldrig prøvet den form for smerte før, og jeg følte næsten, at jeg blev kvalt. Det var heller ikke rart, fordi jeg ikke vidste, om det var alvorligt, siger Tobias Damsgaard til Randers Amtsavis.

På trods af store smerter forsøgte han at blive på banen.

- Jeg er meget stædig, så jeg var slet ikke klar på at blive skiftet ud, men jeg fik at vide, at jeg ikke måtte fortsætte. Det var nok også den rigtige beslutning, for da jeg lå i omklædningsrummet havde jeg store smerter, og min krop var i choktilstand. Jeg rystede og var svimmel, siger Tobias Damsgaard.

Ikke alvorligt

Tobias Damsgaard fik efterfølgende medicin til at tage den værste smerte, hvorefter han blev tjekket af en læge.

- Lægen skulle undersøge, om der var noget sket noget med mine indre organer, men heldigvis var der ikke noget alvorligt at se. Det gjorde mig lidt mere rolig, og så kunne jeg tage hjem for at slappe af, fortæller han.

- Jeg kan stadig mærke det, men det gør ikke ondt konstant. Nu må vi se, hvordan det går i løbet af ugen. Hvis det står til mig, så er jeg klar på lørdag mod Vejle, men det er op til fysioterapeuterne at vurdere. Det er ikke noget, der holder mig ude i lang tid.

Tobias Damsgaard har efterfølgende set episoden på video, og han er ikke i tvivl.

- Jeg mener godt, han kunne have hoppet forbi mig, da jeg prikkede til bolden. Jeg forstår heller ikke, hvorfor dommeren ikke dømte frispark, siger en undrende Tobias Damsgaard.

Begrænset spilletid

Det er blot blevet til ni optrædener for Randers FC i efteråret for det defensive talent, og de fleste af kampene har været som indskifter i de døende minutter.

Det står i kontrast til foråret, hvor han fik mere spilletid med Rasmus Bertelsen som træner.

- Efter meget spilletid i foråret havde jeg både håbet og regnet med mere spilletid i efteråret. Jeg har været inde i en god udvikling, men det er klart, at jeg gerne vil have lidt mere erfaring, og det får man ved at spille. Det er lidt en underlig følelse at have spillet så lidt, nu hvor er venter en pause. Jeg arbejder hårdt, og vil fortsat klø på, og så håber jeg det bliver til mere spilletid i foråret, siger Tobias Damsgaard.

- Det var også derfor, det var så frustrerende, at jeg blev skadet i søndags. Når man ikke spiller så meget, vil man bare gerne bevise sit værd så meget som muligt, slutter han.

Damsgaard efter hård tackling i Hjørring: Det værste jeg nogensinde har prøvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce