Effektive fynboer nedlægger Randers FC i chanceorgie


Effektive fynboer nedlægger Randers FC i chanceorgie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC fik hverken momentum eller selvtillid med hjem fra Fyn. Randrusianerne kom med et offensivt udtryk og havde flere gode tilbud, men OB scorede målene og vandt 3-0.

Randers: Randers FC jagtede momentum og selvtillid forud for de kommende nedrykningskampe, men OB ville det anderledes, og fynboerne vandt en overbevisende 3-0-sejr.

Fynboerne overtog puljens førsteplads fra Sønderjyske, men i kampens indledning lignede det ikke en sikker sejr til hjemmeholdet.

Erik Marxen var tilbage i midterforsvaret efter karantænedag i Haderslev, og han startede sammen med Mads Agesen, som afløste en småskadet Kasper Enghardt. En ny konstellation i midterforsvaret, som stod solidt den første halve time, og Randers FC var tydeligvis ikke bare kommet for at forsvare.

Både Kevin Conboy og Tobias Damsgaard angreb lystigt fra backpostionerne, og samtidig ville hjemmeholdet også fremad.

Et klodset straffespark

I en hektisk indledning bølgede spillet i begge retninger, men først efter en halv time kom kampens første store mulighed.

Saba Lobjanidze opfangede et dårligt udspil fra OB-målmand Sten Grytebust, og han tippede bolden ind i feltet, hvor Bashkim Kadrii kom flyvende og pandede bolden i en blød bue over målet.

Rasmus Bertelsens tropper spillede direkte mod målet, når de erobrede bolden. Der var optræk til flere muligheder, men hjemmeholdet bed også fra sig.

Fem minutter før pausen bragede hjemmeholdets Anders K. Jacobsen bolden mod den ene opstander, men gæsterne slap med skrækken, indtil Kevin Conboy dummede sig tre minutter senere.

Venstrebacken gik unødvendigt hårdt i ryggen på Casper Nielsen i målfeltet på trods af, at Erik Marxen var klar til at følge OB-spilleren ned mod baglinjen.

Dommer Peter Munch Larsen pegede på straffesparkpletten, og Nicklas Helenius kvitterede.

To gyldne minutter

Men allerede i det første minut efter pausen burde der have været balance på måltavlen.

Bashkim Kadrii kom til en mulighed tæt under mål, men Sten Grytebust sprællede på mållinjen og forhindrede en udligning.

En aktion, som blev starten på to gyldne, fynske minutter.

Få sekunder senere havde hjemmeholdet nemlig bragt sig foran 2-0.

Randers FC blev fanget i en omstilling, hvor Anders K. Jacobsen endte med at løbe alene ned mod Hannes Halldorsson, og den fynske spydspids svigtede ikke. En dukkert for Randers FC, men det blev værre.

For knapt nåede randrusianerne at give bolden op fra midten, inden de kunne gøre det igen.

OB-spillerne kombinerede med førstegangsafleveringer, mens Randers FC-spillerne beundrede, og Mikkel Desler afsluttede med at tippe bolden ind over Hannes Halldorsson fra en spids vinkel.

Der stod OB på det hele fra begyndelsen af anden halvleg, men Randers FC var bestemt ikke uden chancer, som kampen skred frem.

Efter 63 minutter fik Bashkim Kadrii en ny stor mulighed, som han fik krøllet uden om stolpen efter oplæg fra Saba Lobjanidze.

Skarpheden fra hjemmekampen mod OB, hvor han scorede tre mål, havde han ikke taget med til Fyn.

Minuttet efter fik han en ny skudchance, som han fik ikke bolden inden for målrammen, og i de efterfølgende minutter var det så hjemmeholdets tur til at brænde tre gode muligheder.

Underholdning og chancer var der nok af, men randrusianske mål udeblev.

Efter 79 minutter gav cheftræner Rasmus Bertelsen debut til 19-årige Kasper Waarst Høgh, som er suveræn topscorer for klubben U19-hold, men heller ikke han kunne ændre på nullet på måltavlen.

Fynboerne tog revanche, og Randers FC kan fortsætte med at jagte momentum inden de altafgørende nedrykningskampe senere på foråret.

Effektive fynboer nedlægger Randers FC i chanceorgie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce