Effektive kronjyder sænker lokalrivalerne fra Hobro

Emil Riis kunne juble, da han scorede sit første mål på BioNutria Park. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Effektive kronjyder sænker lokalrivalerne fra Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillet var ikke prangende, men Randers FC var knivskarpe foran mål, og dermed endte det med en sikker sejr på 3-0 i lokalopgøret mod Hobro.

Randers: Det var på mange måder et specielt opgør søndag eftermiddag mellem Randers FC og Hobro.

Thomas Thomasberg kender nemlig Hobro særlig godt, efter et halvandet år i klubben som cheftræner. På Hobros holdkort var der flere tidligere Randers FC-spillere i form af Djiby Fall og Edgar Babayan, Jonas Brix-Damborg og unge Mathias Haarup, men det var Thomas Thomasberg, der efter kampen kunne juble efter en stensikker sejr på 3-0 til Randers FC.

Gæsterne virkede ellers oplagte i kampens begyndelse. . Først fik den tidligere Randers FC-bomber Djiby Fall afsluttet, og minuttet senere var Babayan tæt på at bringe Hobro foran med et farligt skud fra kanten af feltet.

I det hele taget begyndte lokalopgøret langt mere interessant end sidste uges langgaber mod AGF. Kronjyderne ville også være med i opgøret, og Mikkel Kallesøe sendte et projektil afsted udenfor feltet efter fem minutters spil, men bolden susede snert forbi Jesper Rasks mål.

Den fine start blev dog hurtigt forvandlet til et deja-vu af kampen mod AGF. Mange fejlafleveringer og manglende direkthed i spillet bar præg af kronjydernes spil.

Efter en halv time fik Patrik Carlgren vist, hvorfor Randers FC valgte at hente ham tidligere på sommeren. Hobros Babayan sendte et farligt frispark mod mål, men Patrik Carlgren fik pareret bolden sikkert væk.

I første halvlegs sidste 10 minutter begyndte Thomas Thomasbergs tropper at flytte spillet længere frem på banen, og det skulle vise sig at give pote.

Gylden halvlegsafslutning

Det lignede længe, at de to hold kunne gå til pause med en 0-0-stilling efter en kedelig første halvleg, men sådan skulle det langt fra gå. De blåblusede fik tilkæmpet sig et hjørnespark efter en ellers ufarlig afslutning fra Emil Riis, og på hjørnesparket fandt Saba Lobjanidze en helt fri Erik Marxen i bagrummet, der headede bolden for fødderne af André Rømer. Sommerindkøbet kunne derefter ikke undgå at score tæt foran mål, og så kunne de fremmødte tilskuere på BioNutria Park endelig juble.

Tilskuerne fik dog endnu mere for pengene. I dommerens tillægstid gik Emil Riis solo, og med en knastør afslutning, passerede han Jesper Rask. Stor jubel på BioNutria Park, og de to mål viste, at ledelsen har ramt plet med indkøbene. To mål i sæsonstarten for både André Rømer og Emil Riis.

Spillet var ikke meget bedre i første halvleg søndag eftermiddag mod Hobro, end det var i ugen forinden mod AGF, men det var kronjyderne nok ligeglade med, når måltavlen viste 2-0.

Efter pausen forsøgte gæsterne, at komme blæsende fra start, og Randers FC fik sig en gedigen forskrækkelse kort efter pauseteen. Djiby Fall viste sin store fysik i straffesparksfeltet, men angriberens afslutning svigtede.

Saba-time

Hobro forsøgte at komme tilbage i opgøret, men det blev aldrig rigtig farligt efter Djiby Falls afslutning kort efter pausen.

Randers FC var i fuld kontrol, og defensiven viste igen at være bundsolid.

Men i dagens kamp viste offensiven større skarphed end i de foregående kampe. I stedet for en spændende og hektisk afslutning på kampen, sørgede Saba Lobjanidze for en sikker sejr, da han 20 minutter før tid headede bolden i mål, efter et fornemt oplæg fra Nicolai Poulsen. En stor forløsning for den georgiske profil, der dermed endelig fik åbnet målkontoen i denne sæson.

Med den sikre sejr på 3-0 er Randers FC på en øjeblikkelig femteplads i Superligaen. Næste weekend skal kronjyderne en tur til Herning, hvor de forsvarende mestre fra FC Midtjylland venter.

Effektive kronjyder sænker lokalrivalerne fra Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce