Enghardt: Altid irriterende at tabe en fodboldkamp

Kasper Enghardt var den eneste Randers FC-spiller, som fik mere end 45 minutter i årets første test mod AaB. Arkivfoto: Annelene Petersen

Enghardt: Altid irriterende at tabe en fodboldkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Enghardt spillede som den eneste for Randers FC mere end 45 minutter i årets første træningskamp, og forsvarsspilleren godkendte indsatsen på trods af, at det endte med en AaB-sejr på 0-1.

Randers: Mulighederne var der, men Randers FC fik ikke puttet bolden i kassen i årets første træningskamp, som endte med et 0-1-nederlag til AaB på kunstgræsbanen ved Bionurtria Park.

- Det var dejligt at komme i gang. Det var lidt en klassisk første træningskamp, men jeg er egentlig meget godt tilfreds, hvis vi ser bort fra resultatet. Det er altid irriterende at tabe en fodboldkamp, men vi havde meget spil på bolden og egentlig også nogle fine opspilsmønstre undervejs, sagde Kasper Enghardt.

- Vi vil gerne blive bedre til at spille bolden ud nede bag fra, og det forsøgte vi i dag. Noget af det lykkedes godt, men der er selvfølgelig stadig ting, som vi skal arbejde med.

Forsvarsspilleren var den eneste som overlevede et udskiftningsorgie i pausen. Fra anden halvlegs start havde han ti nye medspillere omkring sig, og det satte sit præg på kampen.

- Der var mange udskiftninger, og vi spiller jo næsten med to forskellige hold i hver halvleg. Noget af det blev til tider for rodet og med for dårlig timing, men der var spillemæssige fine ting, og vi var komfortable på bolden, lød det fra Kasper Enghardt efter kampen.

I efteråret, hvor Randers som bekendte sluttede nederst, var omsætningen af chancer til mål et gennemgående problem, og tendensen fortsatte ind i det nye år i testkampen mod AaB.

- Vi kommer jo så tæt på, at det kun lige er den sidste fod, der mangler, og det gør mig fortrøstningsfuld. Havde det været den næstsidste aflevering eller angreb, som vi ikke kan sætte op, havde det set meget værre ud.

- Vi er langt i processen for at score mål, men vi mangler lige det sidste. Heldigvis er der nogle uger endnu, sagde Kasper Enghardt.

Enghardt: Altid irriterende at tabe en fodboldkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce