Enghardt: Det bliver ikke det mest polerede spil

JFMNORMAL - Randers FC. Første træning i det nye år. Her ses Kasper Enghardt

Enghardt: Det bliver ikke det mest polerede spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Kasper Enghardt, der i onsdags blev kåret til årets spiller, mener, at de seneste dages snefald kan få indflydelse på aftenens kamp mod FC Midtjylland.

- Forhåbentlig får vi ordnet banen, så den ser nogenlunde ud. Men det gør jo kun, at det bliver en lidt hårdere kamp, hvor vi måske får nogle nærkampe, og det ikke bliver det mest polerede spil. Men så må vi jo gå til dem. Det kan vi godt lide, siger Kasper Enghardt til Randers FC TV.

FC Midtjylland ligger på andenpladsen i tabellen med to point færre end Brøndby, men med en kamp mindre end topholdet. Derfor har ulvene fra Herning for alvor snuse til førstepladsen inden besøget i Randers.

- Jeg tror, det bliver en intens kamp, og de kommer selvfølgelig i god form. Vi skal se, om vi ikke kan stå imod det og være lidt hårde mod dem og få scoret nogle mål, siger midtbanespilleren, som mener, at det kan have stor betydning, at ulvene i fraværet af forsvarsprofilerne Zolt Korcsmar og Kian Hansen skal have spillet to nye ind.

- De er nok lidt langsommere, så nu må vi se, om vi kan udnytte det, siger Kasper Enghardt, der opfordrer så mange randrusianere som muligt til at møde op på lægterne mandag aften.

Rygtet går nemlig på, at FC Midtjyllands fans vil møde talstærkt op i udebaneafsnittet.

- Jeg vil rigtig gerne slutte godt af herinde, og det håber jeg, at fansene kan hjælpe til med. Og så må vi se, om vi ikke selvfølgelig kan overdøve dem, siger Kasper Enghardt.

Kampen mod FC Midtjylland bliver spillet kl. 19 i aften, og du kan følge med i livebloggen fra første fløjt.

Se hele Randers FC TVs interview med Enghardt her

Enghardt: Det bliver ikke det mest polerede spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce