Fodboldoverblik: U17-drenge lavede flot comeback i Brøndby


Fodboldoverblik: U17-drenge lavede flot comeback i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Citater, målscorere og resultater fra weekendens kampe i ungdomsligaerne og Danmarksserien.

U17-ligaen

Brøndby - Randers Freja FC 2-2 (1-0)

Randers Freja FC: Benjamin Zjajo, Frederik Jørgensen

U17-drengene fra Randers var nede med 0-2, men lavede et flot comeback og fik 2-2 i Brøndby i et underholdende opgør med store chancer til begge mandskaber.

Randers-holdet måtte undvære Christoffer Petersen, der er til U17-EM, og var desuden holdets to normale stoppere ude. Desuden er begge målmænd skadede i øjeblikket, hvilket betød, at der var både en centerforsvarer og en målmand fra U15-holdet i aktion.

- Vi er rigtig glade for resultatet. Det var en kamp, hvor vi havde frygtet det værste på grund af de spillere, vi måtte undvære. Men jeg er meget tilfreds med holdets indsats og ikke mindst, at vi får point med fra kampen efter at have været nede med 0-2, siger træner Anders Nim.

De to Randers-scoringer efter pausen blev sat ind af Benjamin Zjajo på en returbold og Frederik Jørgensen, hvis afslutning kort før tid blev rettet af i Brøndby-forsvaret.

- Vi skabte flere gode chancer i løbet af kampen, hvor Tobias Klysner blandt andet brændte to friløbere efter gode soloaktioner. Brøndby havde bestemt også deres chancer, så på den baggrund var det er fair resultat, siger Anders Nim.

U19-ligaen

Brøndby - Randers Freja FC 2-0 (0-0)

Randers Freja FC havde specielt før pausen mulighederne for at gøre det onde ved Brøndby, men endte alligevel med at tabe på to scoringer inden for de sidste ti minutter af opgøret.

- Det er aldrig helt godkendt, når man taber, men på mange parametre er jeg tilfreds med vores præstation. Vi kom med et godt udtryk til kampen og gjorde de ting, vi havde talt om i forhold til at investere voldsomt i vores omstillinger og burde helt nøgternt set også have været foran ved pausen, siger træner Per Sørensen, der kunne se sit hold skabe gode muligheder til blandt andre Kasper Høgh og Jesper Steendahl.

- Efter pausen var ikke helt så farlige, men spillerne skal alligevel have stor kredit. Vi har flere spillere ude med skader og stiller med et decimeret hold, og drengene var selvfølgelig skuffede efter kampen, når vi nu var så tæt på at få point. Men vi kan tage mange gode ting med fra kampen, siger Per Sørensen, der gav U19-debut til Thomas Sønnichsen fra U17-holdet, der optrådte som stopper i opgøret.

Danmarksserien

Randers Freja - Hedensted 1-2 (1-2)

Freja: Rasmus Hoelgaard

Randers Freja ydede trods nederlaget en godkendt indsats mod rækkens nummer to fra Hedensted.

Begge gæsternes mål blev sat ind efter standardsituationer, mens Rasmus Hoelgaard stod for udligningen til 1-1 efter et fint indlæg af Mahmod Kwismi.

- Det er et meget skiftende hold, vi stiller med fra weekend til weekend. Mod Hedensted havde vi flere spillere fra serie 2 med, og vi fik de sidste spillere til bænken på plads kort før kampen, så det var en blandet landhandel, siger Randers Freja-træner Chris Sørensen.

- Men på den baggrund kan der ikke sættes en finger på præstationen. Folk kom med, hvad man nu engang kan forvente, at de kan byde ind med på det her niveau, og det var en åben kamp mod et godt hold. Kampen levede helt frem til slutfløjt, og jeg tror faktisk, at vi havde bolden mest. Men endnu engang var vi skrøbelige på standardsituationerne, og det var heller ikke sådan, at vi vadede i chancer, siger Chris Sørensen.

Randers Freja, der ligger næstsidst i Danmarksserien, spiller næste gang på torsdag ude mod Viby.

Jyllandsserien

Vorup - Lemming 1-4 (1-1)

Vorup: Christoffer Jørgensen.

Efter to sejre i træk blev det til et klart nederlag i hjemmekampen mod Lemming.

Gæsterne kom foran 1-0 efter blot syv minutter, men midt i halvlegen fik Vorup udlignet til 1-1. Efter et småspil fik Christoffer Jørgensen scoret efter oplæg fra Mads Pedersen. Det var Christoffer Jørgensens anden scoring i to kampe.

I anden halveg scorede gæsterne tre gange.

- Det var noget værre lort. En kollektiv offday. Vi ramte intet, og der var masser af personlige fejl. Det var med længde sæsonens dårligste kamp, sagde Vorup-træner Jan Iversen.

- Christoffer Jørgensen var eneste lyspunkt. Han er rykket op fra andetholdet i denne sæson og viser rigtig gode takter.

Trods nederlaget var Vorup-træneren positiv stemt over for kampens dommer.

- Det var en rigtig stærk dommerpræstation. Han styrede slagets gang og havde god kommunikation med trænerne på sidelinjen undervejs, sluttede Jan Iversen.

Fodboldoverblik: U17-drenge lavede flot comeback i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce