Før AaB-Randers FC: Thomasberg kan stille i stærkeste opstilling

Björn Kopplin ventes at starte på bænken. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Før AaB-Randers FC: Thomasberg kan stille i stærkeste opstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræneren har frit valg på alle hylder, når han skal sætte sit hold til forårspremieren mod AaB.

Randers: Cheftræner Thomas Thomasberg har frit valg på alle hylder, når han skal sætte sit hold til forårspremieren. Alle spillere trænede med lørdag formiddag på kunststofbanen ved Viborgvej.

Randers FC-træneren forventes at stille med samme startopstilling, som var den foretrukne i efteråret. Det betyder, at nytilkomne Björn Kopplin starter på bænken.

AaB kan til gengæld ikke stille i stærkeste opstilling. Holdet er uden den karantæneramte duo, Oliver Abildgaard og Jores Okore, mens Patrik Kristensen var skadet i den sidste testkamp mod Vejle. Er han ikke klar, ventes Kristoffer Pallesen at spille højreback.

Tom van Weert ligner en mand, Randers FC skal have fokus i søndagens opgør. Den hollandske angriber har scoret fem gange for AaB i vinterens testkampe. Her har nordjyderne generelt set stærke ud med fem sejre, en uafgjort og blot et enkelt nederlag.

Det er den 42-årige Jacob Friis, der fra trænerbænken skal forsøge at guide AaB til mestersskabsspillet. Han tog over fra fyrede Morten Wieghorst i de sidste tre kampe i efteråret, som gav to sejre og et nederlag.

Randers FC og AaB ligger side om side i tabellen med 28 point. AaB indtager dog femtepladsen på en bedre målscore end Randers FC. Hjemmeholdets målscore hedder 27-25 efter 20 spillerunder, mens Randers FC har en negativ målscore på 23-26.

Erik Marxen bærer anførerbindet, når Randers FC løber på banen i Aalborg. Han har overtaget rollen som kaptajn fra Nicolai Poulsen, fordi midtbanespilleren stopper i klubben til sommer ved kontraktudløb.

Kampens dommer er Jørgen Daugbjerg Burchardt, som har en pudsig statistik, når det gælder kampe, der involverer Randers FC. Han har dømt 14 kampe med deltagelse af Randers FC, og de første ti gav otte sejre til Randers FC og to uafgjorte. Men i de seneste fire kampe med Burchardt som dommer har Randers FC tabt tre og spillet en enkelt uafgjort.

Før AaB-Randers FC: Thomasberg kan stille i stærkeste opstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce