Frederik Lauenborg: »Randers er det rigtige sted for mig«

Frederik Lauenborg har skrevet under på en fuldtidskontrakt med Randers FC. Foto: Randers FC

Frederik Lauenborg: »Randers er det rigtige sted for mig«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtbanetalentet er blevet belønnet med en fuldtidskontrakt i den kronjyske fodboldklub

Efter en årrække på ungdomskontrakt i Randers FC er 19-årige Frederik Lauenborg nu for alvor klar til at træde ind i de voksnes rækker i fodboldmæssig forstand. Midtbanespilleren med otte ungdomslandskampe på CV'et har således underskrevet en tre-årig fuldtidskontrakt, som træder i kraft fra næste sommer.

Først skal skolelivet gøres færdigt, og desuden skal unge Lauenborg helt tilbage i fodboldformen efter en lang knæskade.

»Det er helt vildt rart at få det plads. Det er jo en drengedrøm, der går opfyldelse, og det er dejligt at få ro i kroppen og vide, at der venter noget til næste sommer,« siger Frederik Lauenborg til Randers Amtsavis.

Og beslutningen om at skrive under med Randers FC har været nem for fodboldtalentet.

»Det synes jeg. Jeg har efterhånden spillet mange år i Randers, og jeg havde ikke lyst til at skulle til at flytte til en anden klub. Jeg ser Randers som det rigtige sted for mig,« forklarer Frederik Lauenborg.

I sidste sæsons pokalturneringen fik Lauenborg officiel førsteholdsdebut mod FC Sønderborg, og udviklingen gik i den helt rigtige retning.

Desværre løb han derefter ind i en alvorlig knæskade, som har krævet otte månederes genoptræning. Nu føler han imidlertid, at han er kommet godt tilbage.

»Kroppen ser god ud, og knæet har det godt. Jeg har haft en rigtig god genoptræning med fysioterapeuterne, og de har været til stor hjælp. Lige nu skal jeg bare tilbage i kampform og måske også have niveauet lidt op. Men det kommer med tiden,« siger Frederik Lauenborg.

Midtbanespilleren har gennem sommeren været fuldt med i Randers FC-truppen, og det har været en fin oplevelse, hvor der er blevet taget godt imod ham efter den lange skade.

»Det er en rigtig god trup, som har været meget imødekommende. Og det har også været med til at give mig mere blod på tanden. Det er ikke sådan, at man bliver lukket ude, fordi man er ung. De har været gode til at rose, men jeg har selvfølgelig også fået skæld ud engang imellem. Men det er bare med til at gøre én stærkere,« konstaterer Frederik Lauenborg, som håber, at han med tiden kan blive en etableret Superliga-spiller for Randers FC.

Han erkender dog, at kampen om spilletiden i den nuværende trup er stor på den centrale midtbane.

»Olafur er jo kendt for at give de unge chancen. Men der er god konkurrence i truppen. Der er kommet to nye midtbanespillere til, som er dygtige. Og i forvejen var der Joel Allansson og Nicolai Poulsen, som, jeg synes, spiller helt fantastisk,« siger Frederik Lauenborg.

Udsigten til en fremtid i Superligaen ser dog ifølge sportschef Ole Nielsen lovende ud for Randers FC-talentet.

»Frederik har udvist den helt rigtige attitude og er kommet sig flot over en længevarende knæskade. Henover sommeren har han for alvor overbevist os om, at han er en spiller for fremtiden. Nu skal han bruge det næste års tid på overgangen fra ungdomsspiller til seniorspiller og løbende bygge på, så han i fremtiden forhåbentlig kan blive Alka Superliga-spiller. Talentet og potentialet er i hvert fald tilstede,« fortæller han i klubbens pressemeddelelse.

Frederik Lauenborg: »Randers er det rigtige sted for mig«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce