Jack Duncan: Vil gerne tilbage til Europa

Jack Duncan vender hjem til Australien til en endnu unavngiven klub. Foto: Scanpix?
Foto: Bo Amstrup/Scanpix Denmark

Jack Duncan: Vil gerne tilbage til Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var ikke udsigt til, at den australske målmand kunne blive førstevalg i Randers FC. Derfor bad han om at komme ud af kontrakten.

To pokalkampe og en Superligakamp mod Viborg blev det til i http://www.randersfc.dk/" target="_blank">Randers FC for Jack Duncan. Fredag fik den australske målmand ophævet sin kontrakt et år før tid, og han vender nu hjem til Australien.

»Jeg har brug for at spille hver uge, og det er der ikke udsigt til i Randers FC. Da jeg blev hentet til klubben for et år siden var det med muligheden for, at jeg måske kunne få chancen på sigt, men Kalle Johnsson har stået endnu en god sæson, så der er ikke udsigt til, at jeg kan komme til at spille mere, end jeg har gjort i denne sæson,« siger 23-årige Jack Duncan til Randers Amtsavis.

Han var til prøvetræning i Randers FC i vinteren 2014/15 og skrev kontrakt et halvt år senere.

»Der er sket mange ting i klubben i det år, jeg har været her. Peter Christiansen, som hentede mig i Australien, har forladt klubben, og det samme har Colin Todd. Det er ikke fordi, jeg har haft indtryk af, at de nye folk i klubben ikke har troet på mig, men nogle gange er man nødt til at tage fremtiden i egne hænder, og jeg har følt, at jeg har brug for at komme til en klub, hvor jeg kan spille mere,« siger Jack Duncan, som dog håber, at han en dag kan vende tilbage til Europa.

»Europa er fodboldens hjem, hvor alle spillere helst vil være. Det er også min drøm, at jeg kommer til at spille i Europa igen. Men jeg har brug for at vende hjem og skabe et navn for mig selv, inden jeg er klar til at rejse ud igen,« siger Jack Duncan, der allerede har fundet en ny klub i Australien.

»Men klubben har ikke selv offentliggjort det endnu, så jeg må hellere lade være med at sige noget om det.«

Sportschef Ole Nielsen har efterkommet Jack Duncans ønske om at ophæve kontrakten, og det passer Ole Nielsen fint, at han har kunnet erstatte den australske målmand med Frederik Due fra HB Køge.

»Jeg var ikke alt for glad for, at vi havde to målmænd, der begge har udløb i sommeren 2017. Så det har passet os fint, at vi har kunnet få Frederik Due ind på en længerevarende aftale,« siger Ole Nielsen.

Efter afskeden med Jack Duncan har Randers FC stadig syv spillere, som har udløb næste sommer, og Ole Nielsen erkender, at det ikke er optimalt.

»Det er ikke alt for heldigt, at vi har så mange med udløb på samme tid. Derfor arbejder vi på at få lavet nogle længerevarende aftaler,« siger Ole Nielsen, der har givet Frederik Due og Kasper Enghardt treårige kontrakter, mens Marko Mitrovic har fået to år.

Jack Duncan: Vil gerne tilbage til Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce