Kallesøe er klar til forårspremieren: Vi ser stærke ud

Der blev ikke kun spillet fodbold på gode baner på træningslejren i Tyrkiet. Mikkel Kallesøe og holdkammeraterne havde også flere fysiske træningspas i hotellets fitnesscenter. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Kallesøe er klar til forårspremieren: Vi ser stærke ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er slut med at finpudse, teste og spille træningskampe. Søndag tager Randers FC hul på foråret i Superligaen mod AaB, og ifølge Mikkel Kallesøe ser holdet stærkt ud, men han er ikke meget for at tale om top 6.

Randers: Siden starten af januar har Randers FC kogt op til forårspremieren, der venter søndag eftermiddag i Aalborg.

Træningskampene er endt med to uafgjorte mod henholdsvis Sønderjyske og Fredericia, et nederlag til tjekkiske Slovacko og afslutningsvis sejre mod bosniske Siroki Brijeg og Sturm Graz fra Østrig.

Men nu bliver det igen alvorligt, og ifølge Mikkel Kallesøe kommer randrusianerne godt ud af vinteropstarten.

- Vi ser stærke ud, og holdet er i fin form. Banerne på træningslejren i Tyrkiet var rigtig gode, og det er selvfølgelig en græsbane, der venter i Aalborg, som måske er lidt tung, men det er ens for begge hold. Vi har fået rigtig mange meter i benene, og vi har også leveret fine perioder på bolden, vurderer Mikkel Kallesøe.

Nummer 7 på ryggen

Midtbanespilleren har brugt vinteren på at forlænge sin kontrakt med Randers FC til sommeren 2023, og i den forbindelse fik han også raget trøje nummer 7 til sig, som i de seneste sæsoner har siddet på Andreas Bruhn, der fik ophævet sin kontrakt på transfervinduets sidste dag.

- Da jeg skrev under på den nye kontrakt, spurgte min agent, om jeg ikke skulle have et nyt nummer, og så blev det nummer 7. I U17-rækken spillede jeg faktisk i nummer 11, så den ville jeg da gerne have haft, men den har vi åbenbart en midterforsvar (Erik Marxen, red.), der skal løbe rundt i, lyder det med et smil fra Mikkel Kallesøe, der erkender, at han ikke går særlig meget op i, at han ikke længere skal løbe rundt med nummer 19 på ryggen.

Én kamp ad gangen

Det blev til 15 kampe for Mikkel Kallesøe i efteråret, men midtbanespilleren har stadig sæsonens første mål til gode, mens det også kun er blevet til en enkelt assist.

- Jeg har en ambition om at bygge nogle mål og assists på kontoen. Jeg synes selv, at jeg var lidt uheldig i efteråret i nogle afgørende situationer, men selvfølgelig var der også chancer, som jeg burde have scoret på. Jeg håber, jeg kan få den del med, men det vigtigste for mig er at arbejde i holdets tjeneste i begge retninger, siger Mikkel Kallesøe, der føler han er, hvor han skal være inden forårspremieren.

Randers FC, der aktuelt indtager den sidste plads i mesterskabsspillet på sjettepladsen, er også, hvor de gerne vil være, men Mikkel Kallesøe bruger ikke kræfterne på at spekulere i, hvordan grundspillet ender.

- Personligt tager jeg én kamp ad gangen, og så må vi se, hvad det fører til. Det er et kedeligt svar, men sådan må det være, fortæller Mikkel Kallesøe.

Randers FC indleder foråret på udebane mod AaB søndag klokken 14.

Kallesøe er klar til forårspremieren: Vi ser stærke ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce