Kandidat angriber: Karsten Johansen

Karsten Johansen

Kandidat angriber: Karsten Johansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Født: 11. april 1981

Karsten Johansen
Karsten Johansen
Foto: Keld Navntoft/Scanpix Denmark

I Randers FC: 2004-2007

Kampe for Randers FC: 95 (32 mål)

Klubber i karrieren: Næstved, Brøndby IF, Randers FC, Næstved IF, Mern UIF

Nomineret fordi: Udødeliggjorde gjorde sig selv i Randers FC, da han scorede det afgørende mål i den forlængede spilletid i pokalfinalen - for derefter at smide trøjen i jubel og trække sin anden advarsel i kampen. Det var ganske symbolsk for den sprælske sjællander, der var en håndfuld af håndtere uden for banen, men inde på græstæppet bombede sig til at være en af de store igennem tre sæsoner i Randers FC. Scorede bl.a. det afgørende mål mod IA Akranes i UEFA Cuppen i 2006.

Tiden i Randers FC: Han kom til Randers FC i august 2004 - et par måneder efter at kontrakten med Brøndby var blevet ophævet. Havde sin største sæson for Randers FC i 2005/06, hvor han scorede intet mindre end 19 mål i 1. division. I Superligaen blev det til seks mål i 50 kampe for klubben. Spillede i Randers FC frem til 2007, hvor han ikke fik kontrakten forlænget, da Colin Todd og daværende sportschef Kim Ziegler vejede og fandt ham for let.

Carsten Fredgaard, medspiller, om Karsten Johansen: »Han var en spøjs fætter, som tog sig meget af mig, da jeg kom til Randers, fordi han var en af de få københavnere i truppen på det tidspunkt.

»Som angriber var han utrolig dygtig og målfarlig, og han havde en evne til at score i de vigtige kampe. Han var vel i virkeligheden én, som kunne have fået mere ud af det, hvis han havde koncentreret sig mere om fodbolden end om alt det uden for banen.

Men han var altid fyldt med skæg og ballade, og var - uden at fornærme ham - lidt af en gadedreng. Men jeg kunne rigtig godt lide ham.«

I dag: Fik ikke kontrakten forlænget i Næstved i 2010 og valgte i stedet at fokusere på sit civile liv, mens han spillede videre i serie 3-klubben Mern.

Kandidat angriber: Karsten Johansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce