Keller vil kæmpe sig tilbage

Christian Keller føler sig ikke presset, selvom han ikke er nogen populær mand i Randers FC lige for tiden.
Foto: Bo Amstrup/Scanpix Denmark

Keller vil kæmpe sig tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Keller forholder sig til, at træner-teamet har brugt ?sportlige årsager? som begrundelse for, at han ikke er med i søndagens trup. Derfor vil han bevise sig på træningsbanen.

Mens resten af Randers FC-holdet er taget til Brøndby, er Christian Keller blevet hjemme.

Frasorteringen sker efter en uge, hvor det er kommet frem, at Keller har fundet sammen med Jonas Borrings fraseparerede kone. et forhold, der har fået Borring til at sygemelde sig på ubestemt tid, og givet udtryk for, at han ikke har tænkt sig at vende tilbage til Randers FC så længe Keller er en del af truppen.

Ifølge Canal 9 er grunden til, at Keller nu er havnet helt uden for truppen, at fem spillere lørdag skulle have banket på ledelsen dør, og nægtet at spille kampen mod Brøndby, hvis Keller var en del af truppen.

Hovedpersonen har dog ikke fået anden begrundelse end at han er siet fra af sportslige grunde. Det er hvad han forholder sig til.

»Jeg kan ikke forholde mig til, hvad nogen måske har gjort eller måske fundet på. Der er ingen, der direkte har sagt til mig, at de ikke vil spille sammen med mig, og trænerteamet har sagt, at det er en sportslig begrundelse, så jeg må bare tage kampen op og gå ud og bevise mig på træningsbanen mandag. Jeg er på lige fod med alle andre i truppen, og har fuld respekt for, at træneren har valgt andre fra truppen til kampen,« lyder det fra Keller, der ikke føler sig presset, selvom han lige nu ikke er nogen populær mand i og omkring Randers FC.

»Hvis der fem mand, som det forlyder, der ikke vil spille med mig, må de jo finde ud af, hvad de vil, for jeg bliver i Randers FC. Men som sagt, er der ingen, der direkte har sagt det til mig, og jeg håber at de er så voksne, at de vil sige det til mig, hvis der er nogen, der har et problem med mig,« fastslår den tidligere anfører, der heller ikke frygter omgivelsernes reaktioner efter en uge, hvor det ikke just er roser, der er kommet Kellers vej på de sociale medier, hvor flere fans også har udtrykt planer om at boykotte Randers FCs kampe, hvis Keller igen kommer med i truppen.

»Det er fair nok, at folk har deres mening om tingene. Jeg har jo også mine egne meninger. Så det har jeg ikke noget problem med. Jeg tager tingene som det kommer. Jeg har taget en beslutning, og så må jeg tage de hug, der følger med,« forklarer han.

Men det kan vel godt blive et langt halvandet år til kontraktudløb, hvis det fortsætter sådan her?

»Jeg er stadig glad for at være i Randers, og synes jeg har et fint forhold til folk i klubben. Derfor har jeg også tænkt mig at blive. Jeg tror på, at jeg nok skal kæmpe mig tilbage. Men det er selvfølgelig altid svært at spå om fremtiden.«

Keller vil kæmpe sig tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce