Lettelse i Randers FC: Kan nu skrive under med ny stadionsponsor

Randers FC-direktør Henrik Jørgensen er glad og lettet over, at aftalen med en ny stadionsponsor nu kan skrives under. Pressefoto.

Lettelse i Randers FC: Kan nu skrive under med ny stadionsponsor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var stor lettelse i Randers FC mandag aften, hvor byrådet gav en dispensation til, at Cepheus Ejendomme kan sætte et stort skilt op på facaden af stadion. Uden den dispensation var aftalen om et stadionsponsorat faldet til jorden, bekræfter Randers FC-direktør Henrik Jørgensen.

Randers: Det bliver den lokale virksomhed, Cepheus Ejendomme, som bliver ny stadionsponsor i Randers FC.

Allerede i begyndelsen af oktober kunne Randers Amtsavis afsløre, at Cepheus Ejendomme havde en aftale klar med Randers FC om stadionsponsoratet, men aftalen var afhængig af, om Randers Kommune kunne give Cepheus Ejendomme en dispensation til at hænge et hvidt skilt på cirka 50 kvadratmeter op på facaderne af stadion.

Den dispensation gav et flertal i byrådet mandag aften, og dermed er vejen banet for, at Randers FC og Cepheus Ejendomme kan skrive under og offentliggøre stadionsponsoratet inden for de nærmeste dage.

- Vi er rigtig glade for, at et stort flertal i byrådet har valgt at bakke op. Et stadionsponsorat ligger i den absolut tunge ende af vores sponsorater, så det har ekstrem stor betydning, at vi nu kan underskrive aftalen og offentliggøre den inden for de kommende dage, siger Randers FC-direktør Henrik Jørgensen.

Ifølge ham var aftalen med den nye stadionsponsor faldet til jorden, hvis ikke et flertal i byrådet havde sagt ja til at give en dispensation fra kommunens skiltepoltik.

- Uden dispensationen ville aftalen ikke have været i spil. Den kommende stadionsponsor har haft et klart ønske om, at det skulle være et skilt med den størrelse og udformning, da det passer til virksomhedens navn og logo. Det har de stået fast på, og derfor var der heller ikke kommet nogen aftale, hvis ikke den del var faldet på plads, siger Henrik Jørgensen.

- Sund fornuft

Han ser ikke noget problem i, at der har skullet en dispensation til for at imødekomme Randers FC og Cepheus Ejendomme.

- Når der er et stort flertal, er det jo fordi, at der er sund fornuft i det. Det er pænt skilt, som kommer op, og det er ikke et skilt, som på nogen måde generer trafikken. Derfor giver det også god mening for mig, at man har en mulighed for at dispensere fra en lov, så den ikke bare rammer bredt uden hensyntagen til, om der er en saglig begrundelse, siger Henrik Jørgensen.

Venstre, DF, K, radikale, SF og de fleste socialdemokrater stemte for dispensationen. Ellen Petersen og Karen Lagoni (S) undlod at stemme, mens Enhedslisten, Beboerlisten og Velfærdslisten stemte imod.

Bemærk: Politikerne reagerede på forskellig vis, da sagen blev behandlet af byrådet. De reaktioner kan du læse i artiklen her.

Cepheus Ejendomme er den største private udlejer af boliger i Randers. Virksomheden ejer 82 ejendomme, alle centralt beliggende i byen, og har omkring 1.000 lejemål.

De overtager stadionsponsoratet efter Bionutria, som stoppede ved udgangen af oktober.

Lettelse i Randers FC: Kan nu skrive under med ny stadionsponsor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce