Marvins drømmehold: Neuer, Gerrard og Olafur Kristjansson


Marvins drømmehold: Neuer, Gerrard og Olafur Kristjansson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marvin Pourié har i sin karriere været forbi klubber som Liverpool, Schalke O4 og FC København. Randers Amtsavis har bedt Randers FC-angriberen sætte et hold af de 11 bedste spillere og den bedste træner i karrieren.

Målmand
Manuel Neuer, klubkammerat i Schalke O4. Foto: Scanpix

- En fantastisk målmand. Man kunne allerede dengang se, at han havde potentialet til at blive den bedste i verden. Jeg har også spillet og scoret imod ham i en venskabskamp, da jeg spillede i 1860 München.

Højre back
Rafinha, klubkammerat i Schalke 04. Foto: Scanpix

- Han er ikke bare en dygtig spiller, men også en sjov fyr. Jeg er ikke i tvivl om, at han skal med på mit drømmehold. En stærk karakter i omklædningsrummet.

Centerforsvarer
Mathias Zanka Jørgensen, klubkammerat i FC København. Foto: Scanpix

-Folk siger, at han er arrogant, men jeg elsker hans personlighed. Han var suveræn i FC København og gør det også udmærket i dag i Premier League for Huddersfield.

Centerforsvarer
Benedikt Höwedes, klubkammerat i Schalke 04. Foto: Scanpix

- En rigtig fighter. Lige nu har han det svært i Juventus FC, men alle kunne se under VM i 2014, hvor dygtig en spiller, han er. Spillede alle minutter for Tyskland på vejen mod VM-titlen.

Venstre back
Ludwig Augustinsson, klubkammerat i FC København. Foto: Scanpix

- Han er dygtig til at gå med i offensiven og slår fremragende indlæg. Men defensivt er han også påpasselig og har en god placeringsevne.

Central midtbane
Steven Gerrard, klubkammerat i Liverpool FC. Foto: Scanpix

- Den største personlighed og leder, jeg har oplevet. Han var god til at tage sig af de unge spillere i klubben. Man behøver bare at kigge på Champions League-finalen i 2005 for at se, hvor stor en rolle han spillede i Liverpools comeback mod AC Milan.

Central midtbane
Thomas Delaney, klubkammerat i FC København. Foto: Scanpix

- Nogle vil måske være overrasket over valget af ham, men jeg synes, at han er en fænomenal spiller. Han kan så mange ting i spillet. En kopi af Steven Gerrard.

Offensiv midtbane
Julian Draxler, klubkammerat. Foto: Scanpix

- En fantastisk wing, som har fart og er god med bolden. En kampafgørende spiller, som både lægger op til mål og scorer selv.

Offensiv midtbane
Ivan Rakitic, klubkammerat i Schalke 04. Foto: Scanpix

- En utrolig spiller med store lederegenskaber. Han skiftede fra Schalke til Sevilla, hvor han blev anfører. Nu spiller han i Barcelona. Det siger det hele om hans kvaliteter.

Angriber
Raul, klubkammerat i Schalke 04. Foto: Scanpix

- Jeg var i chok, da jeg så, at han pludselig sad ved siden af mig i omklædningsrummet. En legende som fodboldspiller, men også en fantastisk rar person.

Angriber
Ferndando Torres, klubkammerat i Liverpool FC. Foto: Scanpix

- En angriber, der har scoret bunker af mål. Nogle vil måske sige, at han skulle være blevet i Liverpool, men han har vundet VM, EM og Champions League, så i min bog har han haft en perfekt karriere.

Træner
Olafur Kristjansson, cheftræner i Randers FC. Foto: Scanpix

- Jeg vil sige, at den bedste, jeg har haft, er Olafur Kristjansson. Han er stærk i omklædningsrummet, motiverende og et godt menneske. Må jeg vælge to? Så tager jeg også Ståle Solbakken, som er hård, men spot on i alt, hvad han foretager sig, om det er i træning eller kamp.

Marvins drømmehold: Neuer, Gerrard og Olafur Kristjansson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce