Marxen om sent mål: Kirsebærret på flødeskumskagen

Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Marxen om sent mål: Kirsebærret på flødeskumskagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Marxen erkender, at det havde været en flad fornemmelse at tage fra Aarhus uden en scoring søndag aften, men anføreren fastslog, at præstationen fortjente ros uanset resultatet.

Randers: Randers FC skabte gennem kampen flere store chancer, men først i overtiden fik Marvin Egho sendt en forløsende scoring i nettet, der sendte Randers FC videre i jagten på europæisk fodbold.

Anfører Erik Marxen erkendte, at kampen havde efterladt en bitter smag, hvis randrusianerne var taget fra Ceres Park uden at score, men kaptajnen fastslog, at præstationen var, som den skulle være.

- Det havde været fladt, hvis vi havde tabt 1-0, men omvendt kunne vi stadig have klappet hinanden på skuldrene, for jeg synes, at vi lægger det ind i kampen, som vi skal. Set i lyset af at bolden bare ikke vil ind over stregen, Benjamin (Stokke, red.) har verdens største direktør og deres målmand nupper et fuldstændigt vanvittigt spark fra Saba (Lobjanidze, red.), så kunne vi godt have været vores indsats bekendt, selvom vi var røget ud. Men det er kirsebærret på flødeskumskagen, at vi får scoret til sidst, sagde Erik Marxen i et stort smil.

I kampens overtid gjorde størstedelen af de godt 12.000 tilskuere klar til søndagsfestivitas i Aarhus, men det satte Marvin Egho en stopper for med udligningen i sidste sekund.

- Det er selvfølgelig superfedt på trods af, at vi mister en uges sommerferie. Jeg synes, at vi havde okay styr på det og leverede en god kamp. Folk giver deres højre arm for at få et point med hjem i dag, så jeg er meget tilfreds. Vi skulle lave et mål i kampen, for det havde været en skandale, hvis vi var taget herfra med et 1-0-nederlag. Fed kamp, fed kulisse og fed afslutning, sagde anføreren, der selv spillede en fremragende kamp ved siden af Jonas Bager.

Undertippede i Brøndby

Randers-defensiven holdt hjemmeholdet på et minimum af chancer.

- Vi er ikke så dominerende på bolden i dag, som vi var på hjemmebane, hvilket måske også var forventeligt, eftersom de skulle op og jagte. Men vi var sindssygt stærke i vores dueller. Vi havde lidt hyr med deres offensive spillere på hjemmebane, men i aften havde vi fuldstændigt styr på dem. Der skulle jo et tilfældigt straffespark til, før de kunne score, lød det fra Erik Marxen.

- Björn (Kopplin, red.) holder Mustapha Bundu helt ude af kampen, og jeg synes, at Bager (Jonas, red.) og jeg har styr på Alexander Ammitzbøll, der spiller det meste af kampen. Jakob Ankersen forsvandt meget væk fra Johnnys (Thomsen, red.) højreside, men det førte bare ikke til så meget. De blev ikke rigtigt farlige, fortsatte anføreren.

Det uafgjorte resultat i Aarhus betyder, at Randers FC skal spille Europa Playoff-finale mod Brøndby på udebane på fredag. En kamp, hvor anføreren tillægger hjemmeholdet favoritværdigheden.

- Der er ingen tvivl om, at vi er underdogs, men under alle omstændigheder bliver det en fed kamp, ligesom det har været her i Aarhus i aften. Vi kommer til at spille i en fed kulisse, hvor vi ikke rigtigt har noget at tabe. Rammer vi det niveau, som vi har i aften, så tror jeg, vi har en god chance.

- Vi har stadig til gode at bide skeer med de bedste i den her sæson, så mon ikke der venter noget i Brøndby. Det er dem, som har presset, for det vil være en katastrofe for dem at smide den mulighed over bord, som de nu har kæmpet sig frem til. Men vi skal nok byde dem op til dans, og hvis vi så kan undgå et rødt kort, så har vi endnu bedre muligheder, lød det med et smil fra Erik Marxen med hentydning til, at han blev udvist efter 64 minutter ved det seneste besøg på Brøndby Stadion.

I videoen herunder kan du se eller gense Marvin Eghos sene udligning:

Marxen om sent mål: Kirsebærret på flødeskumskagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce