Mølvadgaard vil lukke munden på kritikere

Randers FCs Marcus Mølvadgaard er overbevist om, at han snart finder vej til netmaskerne. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mølvadgaard vil lukke munden på kritikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marcus Mølvadgaard spillede en god premierekamp mod Brøndby, men manglede skarpheden foran målet. Den unge angriber er dog sikker på, at målene kommer, så han kan lukke munden på de mange kritiske fans.

Randers: 19-årige Marcus Mølvadgaard var foretrukket i angrebet i Superliga-premieren mod Brøndby IF mandag aften.

Angriberen fik også chancen flere gange under Rasmus Bertelsen i foråret, men det blev kun til en enkelt scoring, hvilket også førte til en del kritik.

Marcus Mølvadgaard virkede oplagt i premieren mod Brøndby, og var sammen med Saba Lobjanidze en farlig frontduo, der gav Brøndbys defensiv store problemer flere gange i opgøret. Angriberen er dog ikke selv tilfreds med indsatsen.

- Man er mere skuffet end tilfreds efter sådan en kamp, så jeg ærgrer mig rigtig meget. Angribere bliver for det meste bedømt på, om de scorer mål. At jeg spiller en god kamp, er selvfølgelig fint, men jeg vil hellere have spillet en dårligere kamp, og så have scoret et mål, siger Marcus Mølvadgaard.

- Jeg havde en rigtig stor chance, hvor jeg gør alt det forkerte. Havde jeg bare ramt inden for målrammen, var det en sikker scoring. Jeg og Saba fandt hinanden rigtig godt, og hvis det fortsætter, er jeg også sikker på, der nok skal komme mål, siger han.

Randers FC spillede en uvant 3-5-2 formation, og det passede Marcus Mølvadgaard fint.

- Jeg er egentlig umiddelbart ligeglad med, hvilken formation vi spiller. Formationen mod Brøndby fungerede rigtig godt, men det tror jeg også, var, fordi det var mod et hold som dem, siger angriberen.

Ikke påvirket af pres

Randers FC mistede i sommerpausen Bashkim Kadrii, der var en stor offensiv profil i sidste sæson. Ind er i stedet kommet unge Emil Riis efter et ophold i engelske Derby. Han konkurrerer med Marcus Mølvadgaard i angrebet, mens svenske Mikael Boman fortsat er ude med skade.

Det har givet anledninger til frustrerede fans, der hungrer efter flere offensive forstærkninger. Marcus Mølvadgaard føler sig ikke presset på trods af det.

- Det påvirker mig overhovedet ikke. Jeg var vant til det store pres i ungdomsrækkerne. Jeg scorede omkring 78 mål, hvor den nærmeste scorede 12 mål. Derfor falder det mig naturligt at have et stort ansvar på mine skuldre.

- At folk har travlt med, at klubben skal hente en ny angriber, har jeg det egentlig helt fint med, så har jeg også nogen at lukke munden på, når jeg begynder at score mål. Folk kan for min skyld have så travlt, som de vil. Lige nu er der kun mig, og jeg skal nok tage det ansvar på mig, og hjælpe klubben fra en situation som i sidste sæson, lyder det fra Marcus Mølvadgaard.

Marcus Mølvadgaard byder til gengæld eventuelle nye spillere velkommen.

- Jeg er altid åben over for nye spillere i klubben. Det er fint med konkurrence, og jeg kan helt sikkert også lære noget af andre spillere, siger angriberen.

Vil score flere mål

Marcus Mølvadgaard har været en del af førsteholdstruppen i et halvandet år. Mandagens kamp mod Brøndby var en af karrierens største kampe for talentet.

- Det var eddermame dejligt at komme i gang igen, og så i en så fed kamp. Jeg snakkede med min far inden sidste sæson, at mit mål udover at score mål for førsteholdet var at spille mod FCK og Brøndby. Jeg fik heldigvis opfyldt ønsket om at spille mod FCK i sidste sæson i Parken, og nu har jeg også fået spillet mod Brøndby. Det er hold, som jeg altid gerne har villet spille mod, så der er man nok lidt ekstra tændt, men jeg er nok mest af alt mere tændt for, at jeg kan lukke munden på alle deres fans, siger han.

Selvom Marcus Mølvadgaard er stråler af selvtillid, er han også klar over, at der skal scores flere mål i denne sæson.

- Jeg skal helt klart score flere mål. Jeg er sikker på, det nok skal komme, og jeg har efter halvandet år i truppen bedre og bedre kendskab de andre spillere. Jeg ved, hvad jeg kan, og sådan har jeg altid været. Det kunne sagtens være denne sæson, hvor det slår helt igennem.

- Jeg har altid passet godt sammen med Rasmus Bertelsen, som jeg også havde i ungdomsrækkerne, og det er lidt det samme med Thomas Thomasberg. Det er dejligt at have en træner, hvor der er plads til fejl, og hvor han siger, man bare skal gå lige på og hårdt, slutter Marcus Mølvadgaard.

Mølvadgaard vil lukke munden på kritikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce