Motiveret Lauenborg er klar til at gribe chancen mod FC Midtjylland: Vil ånde Poulsen og Rømer i nakken

Frederik Lauenborg glæder sig til at få chancen igen på Randers FC's centrale midtbane. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Motiveret Lauenborg er klar til at gribe chancen mod FC Midtjylland: Vil ånde Poulsen og Rømer i nakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolai Poulsen er i karantæne mod FC Midtjylland, og derfor får Frederik Lauenborg chancen på den centrale midtbane. Midtbanetalentet ser frem til at få minutter i benene igen og er klar til at gribe sin chance.

Randers: Et karantæneramt Randers FC-mandskab tager søndag mod de forsvarende mestre FC Midtjylland.

Thomas Thomasberg må undvære hele tre spillere, og det er alle nøglespillere.

I forsvaret er det velspillende Jonas Bager, der må se til fra tribunen, mens det på midtbanen både er Mikkel Kallesøe og anfører Nicolai Poulsen, der ikke er til rådighed.

Med Nicolai Poulsen ude på den centrale midtbane bliver der plads til en anden spiller ved siden af André Rømer.

Her tyder meget på, at det er Frederik Lauenborg, der får chancen.

- Jeg tror, jeg kommer til at spille i morgen mod FC Midtjylland, sagde midtbanetalentet efter lørdagens træningspas forud for kampen.

Frederik Lauenborg har ikke fået meget spilletid i denne sæson, hvor Nicolai Poulsen og André Rømer har været den foretrukne konstellation på kronjydernes centrale midtbane.

Han glæder sig til gengæld til at komme på banen igen, når FC Midtjylland gæster Cepheus Park Randers.

- Det bliver en fed udfordring. FC Midtjylland er en af de største udfordringer i sæsonen, så jeg glæder mig sindssygt meget. Det bliver dejligt at få noget spilletid i benene igen og opleve kulissen sammen med holdkammeraterne igen. Jeg kan mærke adrenalinen kører, så jeg er klar til i morgen, sagde Frederik Lauenborg.

Kort om kampen
Kampstart: Klokken 14.00 på Cepheus Park RandersLiveblog: amtsavisen.dk

Tv: Eurosport 2

Dommer: Jørgen Daugbjerg

Karantæne: Jonas Bager, Nicolai Poulsen, Mikkel Kallesøe

Forventet opstilling Randers FC: Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mads Aaquist, Frederik Lauenborg, André Rømer, Saba Lobjanidze - Marvin Egho, Benjamin Stokke.

Skader: Jannik Skov, Andreas Bruhn, Joel Allansson.

Hård konkurrence

Frederik Lauenborg fik for alvor sit gennembrud i foråret, hvor Rasmus Bertelsen ofte brugte Frederik Lauenborg på den centrale midtbane ved siden af Nicolai Poulsen.

Her viste han særligt gode pasningsevner og offensive kvaliteter.

I efteråret er det kun blevet til to kampe fra start, men midtbanespilleren har også været uheldig med flere småskader.

- Jeg synes selv, jeg har været ret uheldig. Jeg fik to kampe fra start, hvor jeg begge blev skadet tidligt i kampen, men det skal selvfølgelig ikke være nogen undskyldning. Jeg må også erkende, at Rømer og Polle har gjort det fantastisk. Det er to af de mest erfarne spillere, så det er ikke nemt at slå dem af, fortalte Frederik Lauenborg.

- Jeg tænker selvfølgelig meget på, at når jeg får chancen, så skal jeg også presse mig selv meget. Jeg skal sørge for, at Rømer og Polle ikke kan slappe af og hvile på laurbærrene. Hver dag er en konkurrence som fodboldspiller, og hvis du ikke viser dit bedste, så kommer du hurtigt et skridt længere bagud. Jeg gør derfor alt, hvad jeg kan for at ånde dem i nakken og holde mig skadesfri.

Mange småskavanker

Frederik Lauenborg har det seneste års tid både døjet med problemer i lysken og senest i knæet.

Derfor skal han stadig passe på kroppen, men det betyder ikke, at han vil trække sig på banen.

- Jeg tænker ikke på det, når jeg først er på banen. Der giver jeg mig 100 procent, men jeg spiller med en skinne på knæet, og den har jeg i hvert fald på, når vi spiller på kunstgræs. Uden for banen er der også en del ting, jeg skal sørge for. Jeg laver nogle knæøvelser, og jeg tager noget kosttilskud. Jeg synes dog, det går fremad, og jeg mærker ikke noget på banen, så det er positivt.

Vær klar fra start

Frederik Lauenborg mener, at det er vigtigt, at Randers FC-spillerne kommer godt ud til opgøret mod FC Midtjylland.

- Vi skal komme benhårdt ud til kampen, og vi skal være kyniske. Vi skal være 120 procent klar fra start til slut, for hvis vi ikke er der i bare få øjeblikke, så slår de til. Det kræver en indsats i alle minutter, hvis vi skal have alle tre point.

Selvom Randers FC ikke har slået FC Midtjylland siden 2012, er der optimisme i truppen inden opgøret.

- Jeg er egentlig ligeglad med, om folk ikke regner med, at vi kan stille noget op mod FC Midtjylland. Der er en god stemning i truppen, og vi er godt kørende for tiden. Vi bliver nødt til at spille vores spil og tro på egne evner, for ellers får vi ikke noget med. Vi har en god holdkultur, og det er den, der skal give os resultater, sluttede Frederik Lauenborg.

Kampen mod FC Midtjylland fløjtes i gang søndag klokken 14.00 på Cepheus Park Randers.

Motiveret Lauenborg er klar til at gribe chancen mod FC Midtjylland: Vil ånde Poulsen og Rømer i nakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce