Navne og noter fra træningsbanen: Randers FC uden Bager og Bruhn i første test

Randers FC-truppen skal lørdag i kamp for første gang i 2019. Foto: Jakob Lerche

Navne og noter fra træningsbanen: Randers FC uden Bager og Bruhn i første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC spiller lørdags årets første træningskamp. Modstanderen er Sønderjyske, der har ny cheftræner på bænken.

Randers: Efterårskometen Jonas Bager er ikke til rådighed for Randers FC i lørdagens træningskamp mod Sønderjyske.

Han er i øjeblikket med U21-landsholdet på træningslejr i Mexico, hvor de spiller to testkampe mod Mexicos U21-landshold. I den første kamp i onsdags, som Danmark vandt 1-0, startede Bager inde og spillede første halvleg, inden han og de øvrige ni markspillere blev skiftet ud i pausen. Den anden kamp mod Mexico spilles i dag. Bager kæmper for en plads i den trup, der til sommer skal spille EM i Italien.

Heller ikke Andreas Bruhn er med mod Sønderjyske, da kantspilleren er ramt af sygdom.

Til gengæld er der tre U19-spillere med i truppen i skikkelse af Mikkel Dongsted, Tobias Klysner og Christoffer Petersen. Også U19-topscorer Kasper Høgh ville normalt have været aktuel, men han har i den forgangne uge været med U19-landsholdet på træningslejr på Cypern. I de to første kamp måtte han sidde over med sygdom, men i den tredje kamp spillede han de første 74 minutter og scorede Danmarks enlige mål i opgøret, der sluttede 1-1.

Randers FC-truppen er stort set skadesfri i øjeblikket. Kevin Conboy måtte under fredagens træning have kortvarig behandling efter et skrub, men han var hurtigt tilbage på banen og fuldførte træningen. Anfører Nicolai Poulsen forlod træningen lidt før tid, og det er dermed ikke helt sikkert, at han som planlagt starter inde ved siden af André Rømer på den centrale midtbane. Må Poulsen sidde over, er Frederik Lauenborg den oplagte afløser fra start.

Der er gratis kaffe og stadionplatter til 30 kroner stykket at varme sig på i forbindelse med træningskampen mod Sønderjyske, der spilles klokken 13. Sønderjyderne har fået ny mand på trænerbænken henover vinteren. Glen Riddersholm har afløst Claus Nørgaard som cheftræner.

Udover kampen mod Sønderjyske spiller Randers FC på tirsdag en træningskamp hjemme mod Thomas Thomasbergs tidligere klub, FC Fredericia. I næste weekend rejser Randers FC så på træningslejr i Tyrkiet, hvor der skal spilles tre kampe mod Slovacko fra Tjekkiet, NK Siroki Brijeg fra Bosnien/Hercegovina og østrigske Sturm Graz.

Navne og noter fra træningsbanen: Randers FC uden Bager og Bruhn i første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce