Nicolai Poulsen er sulten efter at redde barndomsklubben

Den lokale Randers-dreng Nicolai Poulsen er klar til sidste skridt i overlevelskampen. (Arkivfoto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)

Nicolai Poulsen er sulten efter at redde barndomsklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC har sat sig selv i en gunstig position i forhold til at overleve i Superligaen. Klubben er en samlet sejr over Lyngby fra at fortsætte i det fineste selskab, og holdets anfører er ekstra sulten for at redde barndomsklubben.

Randers: Randers FC er to kampe fra en billet til næste sæson i Superligaen.

Klubben skal dog først forbi Lyngby i to nye playoffkampe. De to blåblusede klubber lægger ud med det første opgør i Lyngby torsdag aften.

Randrusianernes anfører Nicolai Poulsen ser frem til de to kampe mod hovedstadsklubben, og han har en god fornemmelse, inden det går løs.

- Jeg ser frem til to tætte kampe, hvor der igen er meget på spil, og hvor vi selvfølgelig godt ved, at der er en kæmpe gulerod for enden, hvis vi er i stand til at være bedst over de to kampe. Der er en rigtig god tro på egne evner og en tro på, at vi godt kan slå Lyngby over to kampe, siger Nicolai Poulsen.

Der har været dramatik for alle pengene i Superligaen i den seneste uges tid, og det var også tilfældet i Randers i søndags, hvor Helsingør pressede gevaldigt på til sidst for en afgørende udligning. Nicolai Poulsen er indstillet på, at det kan blive nervepirrende igen mod Lyngby.

- Det kan det sagtens gå hen og blive. Jeg håber dog ikke, at det bliver lige så nervepirrende, som det var at spille de sidste ti minutter mod Helsingør forleden. Jeg håber da lidt, at vi har et mål at give af til sidst, men de her kampe har deres eget liv, fortæller Nicolai Poulsen.

Lyngby - Randers FC
Kampstart: Torsdag klokken 20.00 på Lyngby Stadion.TV: Eurosport 2.

Forventet opstilling: Hannes Halldorsson - Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, Frederik Lauenborg, Saba Lobjanidze - Bashkim Kadrii, Marcus Mølvadgaard.

Skader: Jonas Bager, Mikael Boman, Jannik Skov Hansen.

Karantæner: Ingen.

Dommer: Michael Tykgaard.

Sulten anfører

Nicolai Poulsen kommer fra den randrusianske forstad Helsted. Midtbanekrigeren fik sin debut for Randers FC i foråret 2013, da den dengang 19-årige midtbanespiller var blevet rykket op i førsteholdstruppen. Siden er det blevet til 142 kampe i Randers FC-trøjen, men i efteråret var der ikke udsigt til spilletid, og derfor blev han udlejet til den norske klub Sarpsborg 08 FF.

Mens Nicolai Poulsen befandt sig i det norske, var der krise i Randers FC, og holdet skrabede bunden i tabellen. Det resulterede blandt andet i flere trænerafgange og andet støj uden for banen. Det var derfor en motiveret Nicolai Poulsen, der vendte tilbage til barndomsklubben efter vinterpausen.

- Jeg vidste godt, hvad det var, jeg kom hjem til efter mit ophold i Sarpsborg. Det helt store mål for mig var at være med til at vende skuden, og det må man jo sige, at vi er tæt på nu. Det er noget, jeg vil gøre alt for skal lykkes, for som Randers-dreng betyder det rigtig meget for mig, at klubben også er at finde i Superligaen i næste sæson. Jeg er enormt sulten for at få det til at ske, og det ved jeg heldigvis også, at de resterende spillere i truppen er. Jeg har en rigtig god fornemmelse, siger anføreren.

Nicolai Poulsen blev udpeget som anfører, da Rasmus Bertelsen overtog cheftrænerposten i klubben. Trænerteamet har udtrykt, at midtbanespilleren har været en nøglefigur uden for banen i løbet af den svære tid, som klubben har været igennem. Hovedpersonen selv ser det som en naturlig rolle.

- Det er klart, at jeg ikke var en del af den trykkede stemning i efteråret, så det var en smule nemmere for mig at forsøge at hjælpe med at gøre stemningen på holdet bedre. Det er derfor faldet mig meget naturligt, og så hjælper det jo også, når holdet begynder at vinde fodboldkampe, lyder det fra Nicolai Poulsen.

Sigter efter udesejr

Ligesom i kampene mod Helsingør starter Randers FC på udebane, når Lyngby byder op til dans. I Helsingør var det tæt på at ende i et katastrofalt nederlag, men randrusianerne fik et heldigt 1-1-resultat med hjem til Kronjylland.

Nicolai Poulsen mener, at holdet igen skal gå efter at score og få et godt resultat i Lyngby, selvom det bliver afgjort over to kampe.

-Vi skal helt sikkert gå efter at få et godt resultat med hjem. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvordan kampen udvikler sig, men vi går benhårdt efter at få en udesejr, så vi står med de bedste muligheder for at afgøre tingene på hjemmebane. Vi har jo også tidligere vist, at vi kan vinde derovre, fastslår Nicolai Poulsen.

Der er sket en stor udvikling på Randers FC-holdet siden Nicolai Poulsen vendte hjem fra Norge. I forårets indledning lignede holdet et oplagt bud på en nedrykker, og Rasmus Bertelsens tropper havde mere end svært ved at finde modstandernes mål. Kaptajnen mener, at alle har bidraget til de gode resultater.

- Vi har fået flere marginaler over på vores side, men vi har også spillet rigtig godt i flere kampe. Efter vi fik den forløsende første sejr i foråret, har vi formået at ride videre på en bølge. Kollektivet er blevet stærkere, og så har vi haft nogle dygtige individualister i Saba og Bashkim. Jeg synes dog alle har bidraget til succesen, og eksempelvis glemmer man tit, hvor hårdt Mikkel Kallesøe arbejder for tingene og gør tingene på sin egen måde, slutter Nicolai Poulsen.

Den første kamp mellem Lyngby og Randers FC fløjtes i gang torsdag aften klokken 20.00 på Lyngby Stadion.

Nicolai Poulsen er sulten efter at redde barndomsklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce