Ny østrigsk angriber jubler over skifte til Randers FC: Jeg har hørt mange gode ting

Marvin Egho spillede tidligere på sæsonen fem kvalkampe i Champions League for sin tidligere klub i Slovakiet. Foto: Scanpix

Ny østrigsk angriber jubler over skifte til Randers FC: Jeg har hørt mange gode ting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag eftermiddag præsenterede Randers FC den østrigske angriber Marvin Egho. Han har hørt mange gode ting om dansk fodbold, og glæder sig nu til et nyt kapitel i karrieren.

Randers: Randers FC har sikret sig den østrigske angriber Marvin Egho.

Den 24-årige angriber skrev tirsdag eftermiddag under på en treårig kontrakt med den kronjyske klub. Han er hentet til Randers FC fra den slovakiske klub Spartak Trnava, der i sidste sæson vandt mesterskabet. Han og den slovakiske klub spillede tidligere på sæsonen kvalkampe til Champions League.

Det var en meget glad Marvin Egho, avisen fangede kort tid efter, at angriberen havde skrevet under på de sidste kontraktpapirer på Viborgvej.

- Jeg er utrolig glad og spændt. Jeg kan ikke vente til at komme på banen med mine nye holdkammerater, og jeg er bare rigtig glad for at være kommet til Randers, siger Marvin Egho.

Marvin Egho har hørt mange gode ting om dansk fodbold, og så var han ikke i tvivl om, at det skulle være Randers FC, da den kronjyske klub viste interesse.

- Min ven Florian Hart har spillet i Sønderjyske, og han fortalte en masse gode ting om den danske liga og Danmark generelt. Jeg er taget til Randers FC, fordi det er en rigtig god klub. Jeg snakkede med træneren, og her blev jeg hurtigt interesseret i at komme hertil. Jeg følte virkelig, at klubben gerne ville have mig, da de også så mig spille i Slovakiet, og det er meget vigtigt for mig. Jeg vil nemlig gerne have en træner, der virkelig tror på mig og mine evner, fortæller Marvin Egho.

Hvorfor vælger du at skifte fra en slovakisk klub med europæisk fodbold til en klub i Danmark uden?

- For mig er det vigtigste ikke, hvor stor klubben er. Da jeg kom til Spartak Trnava var det ikke blandt de største klubber i Slovakiet. Dengang havde jeg også en rigtig god følelse, da jeg snakkede med deres træner. Nu er han væk, og så var jeg bare sikker på, at Randers var det rigtige for mig, da jeg snakkede med folk i klubben. For mig er det her også det næste step i min karriere, fordi jeg mener, at den danske liga er stærkere end den slovakiske liga, lyder det fra angriberen.

Den østrigske angriber glæder sig til at prøve kræfter med dansk fodbold i Kronjylland. Foto: Randers FC
Den østrigske angriber glæder sig til at prøve kræfter med dansk fodbold i Kronjylland. Foto: Randers FC

En spiller med fart

Marvin Egho scorede syv mål i 31 ligakampe i sidste sæson, og så var han også garant for mange målgivende afleveringer. Det blev nemlig til hele ti assists i sidste sæson.

Angriberen selv håber at kunne bidrage med mål og masser af fart i støvlerne.

- Jeg er en angriber, der er meget hurtig, og jeg har også en del tekniske færdigheder. Jeg håber selvfølgelig også, at jeg kommer til at score en masse mål her, siger han.

Angriberen havde et år tilbage af sin kontrakt i slovakiske Spartak Trnava, og sportsdirektør i Randers FC Søren Pedersen bekræfter, at Marvin Egho er blevet købt fri af den slovakiske klub.

Søren Pedersen har længe fulgt Marvin Egho, og han tror, at østrigeren har nogle færdigheder, som de andre angribere i truppen måske ikke har.

- Vi har fulgt spilleren rigtig meget og set ham live. Han dygtig til at løbe dybt, og han har et rigtig godt flow med bolden. Han er også god på både defensive og offensive dødbolde, og så er det en målscorer, der kan noget på egen hånd. Han har noget, som vores andre angribere ikke har, og nu har trænerteamet mange forskellige brikker at rykke rundt på, siger Søren Pedersen.

Ikke flere på vej

Med tilgangen af Marvin Egho har Randers FC nu hentet fem nye spillere i sommertransfervinduet, og Søren Pedersen er med al sandsynlighed klar til at lukke vinduet i.

- Vi kunne i princippet godt lukke transfervinduet nu. Vi kigger selvfølgelig altid, hvad der er muligheder, men vi er også begrænset af økonomien, som vi skal være påpasselige med. Det er derfor ikke sikkert, at vi går ud og gør mere i det her transfervindue, fortæller Søren Pedersen.

- Vi har nu en trup, hvor der ikke er mange positioner, hvor der ikke er stor konkurrence. Det er utrolig sundt for en trup, og vi er meget tilfredse med den trup, vi har nu, lyder det.

Marvin Egho ankommer til Randers FC med en mindre skade, men han håber på at være klar til at spille snart.

Ny østrigsk angriber jubler over skifte til Randers FC: Jeg har hørt mange gode ting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce