Officielt: Cepheus Park er Randers FC's nye hjemmebane

De seneste tre år har Randers FC's hjemmebane heddet Bio Nutria Park Randers, men nu kommer det i stedet til at hedde Cepheus Park Randers. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Officielt: Cepheus Park er Randers FC's nye hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC har fået ny stadionsponsor. Det er den lokale boligudlejningsvirksomhed Cepheus Ejendomme, der de næste tre år skal lægge navn til klubbens hjemmebane.

Randers: Randers FC har endelig en ny stadionaftale på plads.

Som Amtsavisen tidligere kunne afsløre, er det Cepheus Koncernen, der har skrevet en treårig stadionaftale med Randers FC.

Dermed kommer det tidligere Bio Nutria Park Randers nu til at hedde Cepheus Park Randers. Det oplyser klubben onsdag i en pressemeddelelse.

- Vi er utroligt glade for og stolte over, at vi har fået en aftale i hus med Cepheus Koncernen, som vi i hele forløbet har haft en yderst god dialog med. Vi har været enige i et stykke tid, men har manglet de sidste godkendelser. De er på plads nu, så nu glæder vi os til, at det formaliserede samarbejde kan begynde, siger Randers FC's administrerende direktør Henrik Jørgensen.

Aftalen glæder også klubbens salg- og marketingchef Morten Hørby Andersen.

- Det er dejligt, at stadionsponsoratet er faldet på plads, og at vi er lykkedes med at tiltrække en ny lokal partner. Stadionsponsoratet er blandt de klart mest eksponerede produkter i klubben, og vi glæder os til at være med til at få udbredt kendskabet til både Cepheus Ejendomme og Best Western Plus Hotel Kronjylland såvel lokalt som nationalt, siger Morten Hørby Andersen.

Cepheus Ejendomme har eksisteret siden 1988 og er den største privatejede boligudlejningsvirksomhed i Randers med knap 1.000 lejemål fordelt på 81 ejendomme beliggende centralt i Randers by.

I virksomheden er de glade for at kunne støtte op om Randers' fodboldklub nummer et.

- Vi er stolte over, at vi som en lokalt forankret virksomhed har fået muligheden for at være med til at støtte op om byens fodboldhold. Vi ser frem til et positivt samarbejde de kommende tre år, siger Cepheus Ejendommes direktør Helle Bisgaard.

Første kamp på Cepheus Park Randers er søndag den 2. december, når FC Midtjylland kommer på besøg.

Officielt: Cepheus Park er Randers FC's nye hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce