Officielt: Mitrovic til Sønderjyske

Marko Mitrovic stopper i Randers FC efter blot et halvt år. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Officielt: Mitrovic til Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC og Marko Mitrovic ophæver samarbejdet. Angriberen fortsætter i Sønderjyske.

Randers: Randers FC oplyser i en pressemeddelelse tirsdag formiddag, at man har ophævet samarbejdet med den svenske angriber Marko Mitrovic. Samtidig offentliggør Sønderjyske, at han fortsætter karrieren i Haderslev.

- Jeg har kun positivt at sige om Randers FC, som har taget virkelig godt imod mig. Jeg har haft det utroligt godt og nydt at komme til træning hver dag, men jeg har behov for mere spilletid, og det er der desværre ikke udsigt til i Randers FC, der har mange dygtige angribere i truppen, siger Marko Mitrovic til Randers FC's hjemmeside.

ANgriberen, der har en forid som ungdomsspiller i Chelsea og blev hentet til Randers på fri transfer i holalndske FC Eindhoven nåede at få tre startpladser i Superligaen, hvor han aldrig kom på måltavlen i efteråret.

Mitrovic skrev i juni måned under på en toårig kontrakt med Randers FC, men sportschef Ole Nielsen har fuld forståelse for svenskerens ønske om et skifte.

- Der har været en god og sund konkurrence om de forreste pladser på holdet, og her har Marko stået et stykke tilbage i køen. Så vi har stor forståelse for, at han vil et sted hen med mulighed for mere spilletid og ønsker ham held og lykke fremover, lyder det fra sportschefen.

I Sønderjyske glæder man sig over en aftale, der løber frem til sommeren 2019.

- Marko Mitrovic har tidligere på grund af skader og dermed manglende spilletid ikke rigtigt fået slået sit navn fast. Det tror vi på, at han kan lykkes med her hos os. Vi har haft flere gode samtaler om hvor vigtigt det er at tingene fungerer både på - og uden for banen, og jeg tør godt love at det er en uhyre sulten spiller, som virkelig vil gøre sit yderste for at vise sig frem fra sin bedste side, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen, der tidligere på dagen ophævede kontrakten med angriberen Emmanuel Okwi.

Mitrovic træner allerede tirsdag med sine nye holdkammerater.

Officielt: Mitrovic til Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce