Officielt: Randers FC snupper angriber hos Vendsyssel

Alhaji Kamara glæder sig til at tage et skridt op ad karrierestigen med sit skifte til Randers FC. Foto: Randers FC

Officielt: Randers FC snupper angriber hos Vendsyssel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årige Alhaji Kamara fra Vendsyssel FF har skrevet under på en tre-årig aftale med Randers FC og skifter på en fri transfer til sommer.

Randers: Randers Amtsavis kunne allerede i sidste uge offentliggøre, at Randers FC forstærker sig på angriberpositionen i den kommende sæson med 25-årige Alhaji Kamara fra Vendsyssel FF, og nu er tilgangen officiel.

Den sierraleonske angriber skifter på en fri transfer til sommer og har skrevet under på en treårig aftale med kronjyderne.

- Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i Randers FC. Nu har jeg været i Danmark i nogle måneder og fået et indblik i niveauet i Superligaen, som gør, at jeg ved, hvordan de forskellige klubber spiller. Jeg ser mig selv passe rigtig godt ind i Randers FC's spillestil. Det er et skridt op for mig, og jeg glæder mig til at trække den flotte lyseblå trøje over hovedet, siger Alhaji Kamara i en pressemeddelelse fra Randers FC.

Angriberen kom til Vendsyssel FF i vinter og har siden spillet ni Superliga-kampe, hvor det er blevet til fire mål. Nordjyderne befinder sig i øjeblikket i en drabelig nedrykningsduel med AC Horsens, hvor det første opgør blev tabt 0-1 på hjemmebane.

- Det har været svært at skulle tage beslutningen om at forlade holdet, især fordi sæsonen stadig er i gang. Der skal dog ikke herske tvivl om, at mit fokus er på vores mission lige nu, og jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben med at blive i Superligaen, siger Alhaji Kamara.

Alhaji Kamara
Alder: 16.4.1994 (25 år)Position: Angriber

Tidligere klubber: Vendsyssel FF (9 kampe/4 mål), FC Sheriff Tiraspol (22/9), Al-Taawoun (14/5), D.C. United (10/1), IFK Norrköping (48/21), Djurgården IF (6/0), FC Kallon.

Landskampe/mål: 4/1 for Sierra Leone

Officielt: Randers FC snupper angriber hos Vendsyssel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce