Omskolet Randers FC-talent rykker op i Superligatruppen

Det 18-årige forsvarstalent Simon Graves Jensen rykker i næste sæson op i Randers FC's førsteholdstrup på en 3-årig kontrakt. Pressefoto

Omskolet Randers FC-talent rykker op i Superligatruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centerforsvarer fra klubbens U19-ligahold forfremmes til sommer, hvor han får en treårig fuldstidskontrakt.

Randers: Randers FC giver til sommer plads til endnu et af klubbens egne talenter i førsteholdstruppen. Det er den 18-årige forsvarsspiller, Simon Graves Jensen, som har skrevet under på en treårig fuldtidskontrakt, der træder i kraft fra den kommende sæson.

Simon Graves Jensen kom til Randers FC fra Holstebro som første års U17-spiller og har allerede trænet flere gange med førsteholdstruppen. Han blev i sommer omskolet fra midtbanespiller til centerforsvarer.

- Simon er et stort talent, som nu også er kommet ind i U19-landsholdsvarmen. Han er en teknisk velfunderet forsvarsspiller, som er rigtig dygtig i opspilsfasen. Nu skal han have bygget noget fysik på og suge endnu mere til sig fra trænere og medspillere i førsteholdstruppen. Af sin alder viser han stor modenhed, og vi glæder os til at følge hans udvikling på tætteste hold, siger Randers FC's sportsdirektør Michael Gravgaard i en pressemeddelelse.

Simon Graves Jensen har boet på Randers Sportscollege, siden han flyttede til Randers. Han er færdig med sin HHX-uddannelse på Tradium til sommer.

- Det er jo det, man stræber efter, når man spiller på de bedste ungdomshold. På det seneste har muligheden for en fuldtidskontrakt fyldt rigtigt meget for mig, fordi jeg har haft mulighed for at træne med førsteholdet og kunnet måle mig med de etablerede spillere. Så jeg er virkelig glad for, at jeg nu bliver en permanent del af truppen, siger Simon Graves Jensen.

Simon Graves Jensen spiller forårssæsonen færdig for Randers Freja FC's U19-ligahold. Han fik debut på det danske U19-landshold på træningslejren i Cypern tidligere på måneden.

Omskolet Randers FC-talent rykker op i Superligatruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce