På trods af afgange: Randers FC kan ikke hente flere spillere

Tyske Björn Kopplin kan meget vel ende med at blive vinterens eneste tilgang i Randers FC. På billedet forsøger han at tage bolden fra Saba Lobjanidze til årets første træning. Arkivfoto: Jakob Lerche

På trods af afgange: Randers FC kan ikke hente flere spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC's afsked med Joel Allansson, Jannik Skov Hansen og Frederik Due har frigivet nogle lønkroner, men ifølge sportsdirektør, Søren Pedersen, er de allerede geninvesteret i truppen. Der er ikke råd til en ekstra spiller.

Randers: Om 14 dage ophører Superliga-klubbernes mulighed for at hente nye spillere til forårssæsonen, men i Randers FC er de allerede klar til at lukke ned for forespørgsler og spekulationer.

- Vi har den trup, som vi gerne vil have inden for vores økonomiske rammer, og det er udgangspunktet, lyder det fra sportsdirektør Søren Pedersen.

Til forskel for efteråret er hverken Joel Allansson, Jannik Skov Hansen eller Frederik Due længere at finde i Randers FC-truppen.

De to sidstnævnte har over de seneste uger fået ophævet deres kontrakter og fået muligheden for mere spilletid andensteds, men på trods af afgangene fastslår Søren Pedersen, at det ikke har givet rum til at tilføje yderligere til truppen.

- Det er klart, at det har frigjort nogle midler, men det er der allerede budgetteret med. Vi har blandt andet forlænget med Mikkel Kallesøe og hentet Björn Kopplin, så selvom afgangene har frigjort lidt midler, er det langt fra nok til, at vi kan hente en ekstra spiller, lyder det fra sportsdirektøren.

Skal et nyt ansigt træde ind ad døren på Viborgvej, så skal et anden i truppen havne på en ny fodboldadresse.

- Vi har en skyggeliste af spillere, som vi holder øje med, men den kommer kun op af skuffen, hvis der bliver solgt noget. Der kan hurtigt ske noget i den her verden, men som udgangspunkt kommer der ikke til at ske mere, siger Søren Pedersen, der bekræfter over for Randers Amtsavis, at klubben stadig er i en konstruktiv dialog med Nicolai Poulsen om en forlængelse af anførerens kontrakt.

Vinterens transfervindue i Randers FC
Tilgange:Björn Kopplin fra Brøndby IF

Mathias Nielsen fra AC Horsens (fra sommeren 2019)

Afgange:

Joel Allansson (kontraktudløb)

Jannik Skov Hansen (kontrakten ophævet)

Frederik Due (kontrakten ophævet)

Forlængelser:

Mikkel Kallesøe til sommeren 2023

Vinterens transfervindue lukker 31. januar

Brug for fem angribere

Tidligere på ugen var Emil Riis ude at lufte muligheden for en udlejning i jagten på mere spilletid, men ifølge Søren Pedersen er der ikke konkret snak om lejeaftaler, og der er heller ingen spillere, som klubben målrettet forsøger hverken at sælge eller udleje.

I Benjamin Stokke, Mikael Boman, Marvin Egho, Emil Riis og Marcus Mølvadgaard er der fem angribere i Superliga-truppen, og det finder sportsdirektøren passende.

- Det er ikke udgangspunktet, at vi har for mange angribere i truppen. Vi har heldigvis været forskånet for skader i opstarten, men det kan altid komme. Man kan diskutere om fem er for meget, hvis vi undgår skader, men kommer der skader eller karantæner, så er der hurtigt brug for alle fem, fortæller Søren Pedersen.

Randers FC indleder testkampene frem mod foråret i Superligaen på lørdag, hvor Sønderjyske kommer på besøg.

På trods af afgange: Randers FC kan ikke hente flere spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce