Poulsen har afslået kontraktudspil: Der er ting, som skal forbedres

Nicolai Poulsen og Randers FC er endnu ikke blevet enige om en kontraktforlængelse. Anførerens aftale udløber til sommer. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Poulsen har afslået kontraktudspil: Der er ting, som skal forbedres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC og Nicolai Poulsen gik på juleferie med tre sikre point mod Vejle, men i kulissen går tingene knapt så gnidningsfrit. Anføreren afslørede efter kampen, at han har afvist et tilbud om kontraktforlængelse.

Randers: Nicolai Poulsen er anfører i Randers FC og en sikker mand i cheftræner Thomas Thomasbergs startopstilling, men efter årsskiftet kan han frit se sig om efter en ny arbejdsgiver, da der så kun er et halvt år tilbage af kontrakten i Randers FC.

- Der er en forhandling i gang om min kontrakt her i klubben. Jeg har ikke selv så meget med det at gøre, for det styrer min agent, men det er klart, at jeg har nogle tanker omkring, hvad jeg synes, at der skal stå i min kontrakt. Vi må se, om vi kan blive enige, sagde Nicolai Poulsen efter årets sidste kamp mod Vejle Boldklub, der endte med tre sikre point til Randers FC.

Ifølge midtbanespilleren har han sammen med sin agent fået et kontrakttilbud fra Randers FC, og de er nu vendt tilbage med nogle punkter, som de ønsker forbedret i kontrakten.

- Jeg har været her lang tid og har kæmpet mig fra at vandbærer til træning til en rolle som anfører, så det stiller selvfølgelig også nogle krav til kontrakten. Det går lidt frem og tilbage, så nu må vi se, hvor den lander, sagde anføreren.

Men hvad var problemet med den kontrakt, som du blev tilbudt?

- Jeg vil ikke sige, hvad der er galt og ikke galt, men som jeg også har snakket med Søren Pedersen om, så er det vigtigt, at vi begge to er glade for aftalen. Jeg skal ikke skrive under på noget, som jeg fortryder dagen efter. Der er nogle ting, som jeg gerne ser forbedret, sagde Nicolai Poulsen.

God dialog

Sportsdirektør Søren Pedersen sagde efter sejren mod Vendsyssel til TV3 Max, at han var helt sikker på, at der ville falde en aftale på plads med anføreren. Helt så skråsikker melder hovedpersonen ikke selv ud.

- Kontrakten er ikke lukket, men vi har en god dialog, og det er vigtigt. Jeg er sindssyg glad for at være i klubben og for den rolle, som jeg har fået, men jeg går også med nogle overvejelser om, hvad der skal ske i min karriere. Om det skal være her eller et andet sted, det må jeg se på, lød det efter årets sidste kamp.

Vil du se dig om efter andre mulighed fra årsskiftet, hvor du jo frit kan indgå en ny aftale fra sommer?

- Altså jeg går da ud fra, at min agent afsøger mulighederne. Det er det, som jeg har ansat ham til, men jeg tager det stille og roligt. Vi er i gang med en spændende sæson, og så skal jeg ikke gå rundt og tænke så meget over det. Men på et tidspunkt skal der selvfølgelig tages en beslutning, lød det fra Nicolai Poulsen, der fastslog, at han håber fremtiden er i Randers FC.

Poulsen har afslået kontraktudspil: Der er ting, som skal forbedres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce