Randers FC-anfører savner søgen efter momentum

Randers FC?s kaptajn udgik med en skade i søndagens nedsmeltning i Aalborg. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Randers FC-anfører savner søgen efter momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Agesen og resten af Randers FC-defensiven blev udstillet i det ydmygende 4-0-nederlag søndag eftermiddag i Aalborg. Selvom resultaterne ser håbløse ud, mener holdets anfører Mads Agesen, at spillerne stadig bliver nødt til at tro på deres chance og opsøge den manglende selvtillid.

Randers: Ansættelsen af Rasmus Bertelsen har ikke givet sejre med sig, og det randrusianske mandskab er i de seneste to kampe blevet udstillet med henholdsvis 0-3 og 0-4 mod FC Nordsjælland og AaB. Den defensive stabilitet synes pludselig at være forsvundet, og holdets anfører mener da også, at der generelt bliver lavet alt for mange fejl.

- Først og fremmest laver vi i øjeblikket alt for mange personlige fejl, som modstanderne samtidig er dygtige til at straffe. I den anden ende formår vi til gengæld ikke at straffe vores modstandere.

Selvom Randers FC har lukket syv mål ind i de seneste to kampe, peger Mads Agesen i stedet på holdets store problemer med at score mål, der har været et gennemgående tema i hele foråret med blot to scoringer i seks kampe.

- Vi kan ikke komme uden om, at vi ikke scorer nok mål, og hvis vi ikke får styr på det, så klarer vi den ikke. En del af forklaringen er naturligvis, at vi har haft nogle skader, men også at mange af de offensive spiller er ret nye i klubben. Det tager selvfølgelig noget tid at få dem ind på holdet, og vi har arbejdet en masse med relationer, så alle er i den skarpeste forfatning. Man skal huske på, at der også er et par andre hold, der har det svært i øjeblikket, og der er stadig lang vej. Vi skal stadig tro på vores chance, fortæller Mads Agesen.

- Men har I på holdet stadig en tro på tingene?

- Det er vi fandeme forpligtet til at have. Det kan godt være, det ikke ser godt ud på banen lige nu, men vi arbejder rigtig hårdt til træning. Vi mangler simpelthen det der momentum, der kan vende det hele, og den tror jeg på, man får ved at opsøge den. Jeg synes helt sikkert, at én af de ting vi skal gøre bedre, er at opsøge den, siger Agesen.

Karantæneramt og skadet

I en helt igennem forfærdelig søndag eftermiddag for Randers FC, måtte holdet også se anfører Mads Agesen humpe fra banen i anden halvleg. Inden da havde kaptajnen fået et gult kort, der betød, at han er i karantæne næste søndag mod OB. Mads Agesen kender ikke omfanget af skaden, men tror ikke det er alvorligt.

- Jeg fik et slag i en baglårssene lørdag til træningen, men det forhindrede mig ikke i at spille kampen mod AaB. I kampen fik jeg så et slag i baglårssenen igen, og derfor var jeg ikke i stand til at fuldføre den. Jeg skal til skanning, men jeg håber og tror ikke det er alvorligt, siger anføreren.

Når Randers FC søndag eftermiddag runder grundspillet af på hjemmebane mod OB bliver det også uden Jonas Bager på holdkortet. Den vikarierende højreback måtte tidligt i bad efter to gule kort i søndagens afklapsning.

Randers FC-anfører savner søgen efter momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce