Randers FC bekræfter: Horsens-anfører ankommer til sommer

Arkivfoto: Ole Nielsen

Randers FC bekræfter: Horsens-anfører ankommer til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årige Mathias Nielsen trækker i Randers FC-trøjen til sommer på en treårig aftale. Den nuværende Horsens-anfører skifter på en fri transfer og er ifølge sportsdirektør Søren Pedersen hentet som afløser for Kasper Enghardt, der med garanti forlader klubben.

Randers: Mathias Nielsen er Randers FC-spiller til sommer.

Rygterne om skiftet kom ud tidligere i dag, og nu bekræfter Randers FC, at de har indgået en treårig aftale med den 27-årige Horsens-anfører, der altså skifter fra ligakonkurrenterne.

- Han er en god spiller, som er hård og kontant, og så tror jeg faktisk, at han er dygtigere med bolden, end han viser. Jeg forventer mig rigtig meget af ham, og jeg værdsætter hans personlighed. Han vil tage ansvar, hvilket han også har gjort som anfører i Horsens, og jeg er sikker på, at han kan bidrage med rigtig meget til vores trup, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen.

Igennem de sidste fire sæsoner har Mathias Nielsen været en nøglefigur for Horsens-mandskabet, hvor det er blevet til 49 kampe i Superligaen og 28 kampe i den næstbedste række.

Men ifølge hovedpersonen er det lysten til at prøve noget nyt, der nu sender ham væk Horsens og cheftræner Bo Henriksen, som hentede ham fra Næstved i 1. division.

- Det er vildt spændende. Jeg har haft fire og et halvt år i Horsens, som jeg er stolt over, men til sommer skal jeg prøve noget nyt. Jeg vil udfordre mig selv, og det glæder jeg mig til at gøre i Randers FC, fortæller Mathias Nielsen.

- Jeg har været med fra starten af Bo Henriksens projekt, og det har været vildt fedt. Jeg er enormt taknemmelig for, at han gav mig chancen, og vi skilles også på en god måde. Vi var i forhandlinger om en ny kontrakt, men jeg kan bare mærke, at jeg klar til en ny udfordring, siger Horsens-anføreren.

Lederegenskaber

Han indledte som defensiv ankermand på midtbanen, men i de sidste tre sæsoner har han overvejende spillet i det centrale forsvar. Selv foretrækker han ikke den ene frem for den anden plads på banen.

- Det er sjovt at spille begge positioner, og det er egentlig spændende, hvad jeg kommer til at spille i Randers FC. Det har vi ikke snakket om endnu, men i bund og grund er det lidt lige meget. Jeg nyder at spille begge positioner, fortæller den kommende Randers FC-spiller.

Allerede i sin anden sæson hos Den Gule Fare fik han anførerbindet om armen, og ifølge ham selv, er det en ledertype, der lander i Randers FC til sommer.

- Det ville være dumt ikke at tage mine lederegenskaber med til Randers. Jeg skal ikke ind og erobre noget, men jeg skal være en del af et rigtig godt hold. Jeg vil gøre alt for at gå forrest, når den tid kommer, men lige nu har jeg fuldt fokus på at gøre det færdigt på en god måde i Horsens, siger Mathias Nielsen.

Erstatning for Enghardt

Det er oplagt, at Mathias Nielsen skal ind og erstatte Kasper Enghardt, der har kontraktudløb til sommer og endnu ikke har forlænget, og den kobling bekræfter Søren Pedersen.

- Det er en erstatning for Kasper Enghardt, som vi henter ind, fordi det er definitivt, at han ikke forlænger med Randers FC.

- Det er Kasper (Enghardt, red.), som gerne vil prøve noget andet. Vi har gerne villet forlænge hans aftale, men der skal være to til en tango, lyder det fra sportsdirektøren, der forventer, at Kasper Enghardt bliver kontrakten ud.

Han vil ikke afvise, at rokaden kan ske før, men han fastslår, at Randers FC ikke kommer til at hente Mathias Nielsen med øjeblikkelig virkning, med mindre der kommer en klub, der vil betale en transfersum for at hente Kasper Enghardt.

Randers FC bekræfter: Horsens-anfører ankommer til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce