Randers FC-bestyrelsesformand: Vi overvejer at ansætte endnu en assistent til Rasmus Bertelsen

Bestyrelsesformand i Randers FC Per Hastrup freder Rasmus Bertelsen på trods af, at han stadig har sin første sejr som cheftræner til gode. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Randers FC-bestyrelsesformand: Vi overvejer at ansætte endnu en assistent til Rasmus Bertelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsesformand i Randers FC Per Hastrup garanterer, at Rasmus Bertelsen er manden med træneransvaret resten af sæsonen. Han afviser alle spekulationer om Colin Todds tilbagevenden til Kronjylland og løfter samtidig sløret for, at klubben overvejer at tilknytte endnu en assistenttræner.

Randers: Randers FC's bestyrelse tog beslutningen om at fyre Ricardo Moniz.

34-årige Rasmus Bertelsen blev indsat som konstitueret cheftræner i forlængelse af hollænderens fyreseddel, og for tre uger siden pegede bestyrelsen så endeligt på Bertelsen som manden i spidsen for redningsprojektet i foråret.

Et projekt, som i den nærmeste fremtid muligvis får tilført endnu mere fodboldfaglig kompetence i form af endnu en assistenttræner. Det fortæller bestyrelsesformand Per Hastrup til Randers Amtsavis.

- Vi skal ikke ud og have en fjerde cheftræner i den her sæson. På et evalueringsmøde har Rasmus Bertelsen givet udtryk for, at han godt kunne bruge en sparringspartner med Superligaerfaring i jobbet som cheftræner, og det forsøger vi at efterleve. Det bliver ikke en, som skal ind og erstatte Rasmus i rollen som cheftræner, det bliver i en assisterende rolle ligesom Morten Eskesen, fortæller Per Hastrup.

Bestyrelsen i Randers FC har endnu ikke lagt sig definitivt fast på at tilknytte endnu en assistenttræner, men Per Hastrup understreger, at hvis beslutningen bliver truffet, skal vedkommende være på plads inden kvalifikationsspillet.

Ifølge cheftræner Rasmus Bertelsen har en udvidelse af trænerteamet været et tema, siden han overtog posten fra Ricardo Moniz.

- Da Ricardo trådte ud, var der ikke en ny, som kom ind. Peter Elstrup har været med på sidelinjen, men han er også talentchef, så det har været et emne lige siden, at jeg afløste Ricardo, og nu ser det ud til at være tæt på, siger Rasmus Bertelsen.

- Der er ikke noget odiøst i, at der er flere hænder i et trænerteam. Da Ricardo var her, havde han også både jeg og Morten, og det kun godt med flere øjne til at anskue tingene. Selvfølgelig kan der også være for mange øjne, men jeg tror vi kommer op på et normalt antal i forhold til andre trænerteams i Superligaen, lyder det fra cheftræneren.

Morten Eskesen indtager lige nu rollen som assistenttræner i klubben, og Per Hastrup understreger, at han fortsætter i den rolle.

- Morten Eskesen er dygtig til nogle specifikke ting som eksempelvis standardsituationer og den mentale del, men ligesom Rasmus har han heller ikke tidligere erfaring fra den øverste hylde, og det er en sådan profil, som vi overvejer at tilknytte, forklarer Per Hastrup.

Bertelsen er fredet

Randers FC's pointhøst under Rasmus Bertelsen har været beskeden. I seks kampe er det blevet til tre point. Et snit på 0,5 point per kamp, som faktisk er et dårligere gennemsnit end Ricardo Moniz, som hentede 0,88 point i gennemsnit i sine otte kampe.

Alligevel garanterer bestyrelsesformanden, at Randers FC's overlevelsesprojekt kommer til at bære eller briste med Rasmus Bertelsen som cheftræner.

- Vi kommer ikke til at foretage nogle justeringer på cheftrænerposten før efter den 31. maj. Det ligger helt fast, fortæller Per Hastrup.

Selvom klubben altså går med overvejelser om at tilknytte kompetent Superligaerfaring i form af endnu en assistenttræner til det nuværende trænerteam understreger Per Hastrup, at Rasmus Bertelsen er manden med det sidste ord.

- Rasmus har kun tidligere erfaring på seniorniveau som assistenttræner, og det er også én af grundene til, at vi overvejer at ansætte en assistent med erfaring fra det højeste niveau. Men uanset hvad bliver det Rasmus, som har det sidste ord, siger bestyrelsesformanden.

Todd vender ikke tilbage

Allerede inden klubbens bestyrelse pegede på Rasmus Bertelsen til cheftrænerposten i Randers FC spøgte Colin Todd i fodboldverdenen som en mulig kandidat.

69-årige Todd forlod Kronjylland i 2016 efter at have været i spidsen for Randers FC i sammenlagt seks år over to perioder, men bestyrelsesformand Per Hastrup affejer nu spekulationerne om et comeback fra træneren med det højeste pointgennemsnit i Randers FC.

- Colin Todd er ikke et tema for os, siger Per Hastrup.

Heller ikke i forhold til overvejelserne omkring endnu en assistenttræner?

- Nej. Du kan godt skyde snakken om, at Colin Todd vender tilbage ned, for det kommer ikke til at ske. Han har ikke en fremtid i Randers FC, slutter Per Hastrup.

Randers FC-bestyrelsesformand: Vi overvejer at ansætte endnu en assistent til Rasmus Bertelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce