Randers FC-duo melder sig klar til lokalopgør

Kevin Conboy fik 70 minutter i reserveligaopgøret mod AC Horsens, og venstrebacken mærkede ikke noget til den hovedskade, som har holdt ham ude af de seneste tre Superligaopgør. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers FC-duo melder sig klar til lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederik Lauenborg og Kevin Conboy har ikke været med for Randers FC i de seneste Superligakampe, men begge spillere melder sig klar til weekendens lokalopgør i Hobro. Begge var med i startopstillingen i mandagens reserveliganederlag til AC Horsens.

Randers: Randers FC-reserverne tabte godt nok 2-0 til AC Horsens mandag eftermiddag, men efter opgøret var der alligevel positive vinde på Viborgvej.

Frederik Lauenborg spillede den første time, mens Kevin Conboy blev på banen ti minutter yderligere. Begge spillere har været ude af Randers FCs Superligatrup i de seneste kampe, men på lørdag mod Hobro er de tilbage, hvis ellers Thomas Thomasberg vælger at udtage dem.

Kevin Conboy har været ude i de senest tre opgør, efter han måtte gå fra banen med en hovedskade i hjemmekampen mod Sønderjyske.

- Skaden har taget lidt længere tid, end vi havde regnet med. Jeg har døjet lidt med, at mit blik har været lidt forsinket, når jeg har flyttet det hurtigt. Med Mikkel Kallesøe og Mikael Boman har tidligere set, hvor galt det kan gå med hovedskader, så derfor har vi gået lidt med livrem og seler. Heldigvis er der ingenting nu, fortæller Kevin Conboy.

Tilbage mod Hobro

Venstrebacken mærkede ikke noget ubehag i forbindelse med reserveligakampen, og han fastslår, at han er klar til lørdagens Superligaopgør mod Hobro, hvis cheftræner Thomas Thomasberg kigger hans vej.

- Jeg står i hvert fald til rådighed. Men det er selvfølgelig op til træneren, om han har lyst til at bruge mig, siger Kevin Conboy, der kan få comeback i truppen sammen med Frederik Lauenborg.

Midtbanespilleren har været ude af Thomasbergs Superligatrup i de seneste to kampe på grund af knæproblemer efter et vrid i hjemmekampen mod Esbjerg, men mandag blev det til 60 minutters reserveligafodbold.

- Det gik fint i dag (mandag, red.). Jeg kunne mærke en lille smule i en enkelt situation, men det var meget lidt, og jeg føler, at jeg spillede på 100 procent. Hvis jeg ikke får tilbagefald de kommende dage, så er jeg helt klar til kampen mod Hobro, fortæller Frederik Lauenborg.

Klar til chancen

Sportsdirektør Søren Pedersen understregede i den forgangne uge, at den unge midtbanespiller banker på til en plads i startopstillingen, hvis anfører Nicolai Poulsen og André Rømer ikke holder højt niveau, og selv føler han også, at han holder konkurrenterne i ilden.

- Jeg gør alt, hvad jeg kan til hver eneste træning. Det er svært at sige noget til, at Thomas Thomasberg har valgt Nicolai Poulsen og André Rømer, for de har leveret på et højt niveau i samtlige kampe. Men selvfølgelig vil jeg spille, og der er heller ingen tvivl om, at jeg klar, når chancen kommer, siger Frederik Lauenborg.

Lokalopgøret mod Hobro spilles på lørdag klokken 16.00 på DS Arena.

Randers FC-duo melder sig klar til lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce