Randers FC henter alsidig spiller hos Superliga-konkurrenter

Foto: Kristian Fredslund Andersen

Randers FC henter alsidig spiller hos Superliga-konkurrenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årige André Rømer fortsætter i Randers FC efter kun et halvt år i OB. Den tidligere FC Midtjylland-spiller har skrevet under på en treårig kontrakt i Kronjylland, og han træner allerede med holdet i dag.

Randers: Randers FC og sportsdirektør Søren Pedersen har den seneste tid været på intens spillerjagt for at give cheftræner Thomas Thomasberg nogle flere brikker at flytte rundt med.

I går var der 17 markspillere og tre målmand i Randers FC i truppen, men nu meddeler klubben i en pressemeddelelse, at André Rømer trækker i Randers FC-trøjen på en treårig aftale.

25-årige Rømer har i sin karriere dækket flere positioner både i forsvaret og på midtbanen, og han kommer til Kronjylland efter blot et halvt år i OB med for mange minutter på bænken. Det blev kun til 12 kampe i OB-trøjen i foråret, men årene forinden spillede Rømer over 100 Superliga-kampe for FC Midtjylland, hvor han også har spillet europæiske kampe.

- Vi har kigget efter spillere med erfaring, der samtidig har en god alder i forhold til trup-sammensætningen. Det har vi fundet i André, som har spillet masser af kampe for FC Midtjylland, men ikke har fået den spilletid, som han havde håbet på i sit halve år i OB. Vi er sikre på, at han har den helt rigtige sult til at kæmpe for Randers FC og vise, at han er lavet af det stof, som vi søger her i klubben, siger sportsdirektør Søren Pedersen i pressemeddelelsen.

Cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig over tilgangen af den alsidige spiller, der kommer til at øge konkurrencen om pladserne på holdet.

- Det er en forstærkning, som jeg er rigtig glad for. André har fået en god uddannelse og har spillet på det højeste niveau herhjemme i flere år, og alle jeg har talt med har kun haft gode ting at sige om ham. Han er en god dreng og en god fodboldspiller, og han er et rigtigt fint køb til vores klub. Nu skal han vise, at han vil det og være klar fra start, for ingen er garanteret spilletid. Derudover skaber tilgangen af André også en nødvendig kamp om pladserne, så alle i truppen forhåbentlig bliver endnu skarpere, lyder det fra Thomas Thomasberg.

André Rømer træner allerede med sine nye holdkammerater på Viborgvej i dag.

Se interview med den nye spiller her fra Randers FC TV

Randers FC henter alsidig spiller hos Superliga-konkurrenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce