Randers FC jagtede Kadrii til det sidste

Bashkim Kadrii ser ud til at skifte til OB, hvor han fik sit gennembrud i sin tid. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Randers FC jagtede Kadrii til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Pedersen var i dialog med Bashkim Kadrii helt ind til transfervinduets næstsidste dag, hvor det stod klart, at der ikke bliver tale om et comeback i Randers FC for den 27-årige kreatør. I stedet skifter han til OB.

Randers: Sportsdirektør Søren Pedersen har hele sommeren holdt døren åben for, at Bashkim Kadrii kunne komme tilbage til Randers FC, hvis den 27-årige offensivstjerne ikke fik sin drøm om endnu et udenlandsophold opfyldt.

Men Søren Pedersen har heller ikke lagt skjul på, at det ville blive svært at matche de øvrige økonomiske tilbud, som måtte komme Bashkim Kadriis vej.

De tilbud ser ikke ud til at være kommet fra udlandet, men i stedet fra Superligaen, hvor OB fredag kunne offentliggøre, at de har skrevet en fireårig kontrakt med Kadrii.

Det ærgrer Søren Pedersen, at Randers FC ikke kunne lande en aftale med Kadrii, som spillede et stort forår for klubben, men ifølge sportsdirektøren har det ganske enkelt ikke været muligt at honorere de lønpakker, som spilleren har kunnet få andre steder.

- Vi har haft en tæt dialog med Bashkim Kadrii helt frem til i går (torsdag, red.), men økonomisk har det ikke været muligt at tilknytte ham til Randers FC. Det er ærgerligt, men det er realiteterne. Det må være rart at være sportsdirektør, uden at skulle tænke på, hvad det koster. Men vi er nødt til at være ansvarlige. Der har været nogle klubber på banen, som har nogle økonomiske muskler, vi ikke har, siger Søren Pedersen.

Vinduet er lukket

Dermed er transfervinduet lukket ned for denne gang i Randers FC, hvor Søren Pedersen ikke forventer, at der kommer til at ske noget på sidstedagen.

- Det bliver stille og roligt. Jeg forventer ikke, at der kommer til at ske mere. Vi er tilfredse med truppen og de spillere, vi har fået ind, siger Søren Pedersen.

Han har tidligere nævnt muligheden for at udleje et par af de spillere, som kan have langt til spilletid, men det kommer næppe til at ske.

- Der har været tale om en enkelt eller to, hvor det kunne være aktuelt med en lejeaftale. Men det ser ikke ud til, at det kommer til at ske. Jeg forventer, at truppen er intakt, når transfervinduet lukker i, siger Søren Pedersen.

Randers FC jagtede Kadrii til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce