Randers FC kan hægte Hobro af og skimte top 6

Randers FC vandt det omvendte opgør mellem de to hold i august med 3-0. Her ses Djiby Fall og Nicolai Poulsen i duel i den kamp. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Randers FC kan hægte Hobro af og skimte top 6

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Randers FC og Hobro er inde i en periode med gode resultater. Samtidig kan begge hold glæde sig over at have vigtige spillere tilbage fra skader, når de mødes lørdag eftermiddag på DS Arena. Presset er dog størst på hjemmeholdet, der med et nederlag vil være syv point efter Randers FC.

Randers: Det er to mandskaber med styrkede trupper og formkurven pegende i den rigtige retning, som lørdag eftermiddag tørner sammen på DS Arena i Hobro.

Hjemmeholdet har hentet ni point i de seneste tre hjemmekampe, mens Randers FC kommer med fire point fra de seneste to opgør mod AGF og FC Nordsjælland. Ydermere kan kronjyderne glæde sig over, at de har flere spillere tilbage efter skader og karantæne.

I forhold til den seneste kamp mod FC Nordsjælland før landskampspausen er Erik Marxen tilbage fra karantæne, mens både Kevin Conboy, Mads Aaquist, Marcus Mølvadgaard og Frederik Lauenborg er klar igen efter skader.

- Vi var ved at være lidt affolket til den seneste hjemmekamp mod FC Nordsjælland, så det er positivt, at vi har fået flere spillere til rådighed nu. Samtidig kan vi kigge tilbage på et par rigtig gode præstationer mod både AGF og FC Nordsjælland. Med lidt held havde de givet seks i stedet for fire point, siger Randers FC-træner Thomas Thomasberg.

Personligt har han en ekstra interesse i, at den gode stime varer ved, når han vender tilbage til sin tidligere hjemmebane. Thomas Thomasberg stod i halvandet år i spidsen for Hobro IK, inden han i sommer skiftede til trænerbænken i Randers FC.

- Når man skifter klub, vil man altid gerne bevise, at man har taget det rigtige valg, og den bedste måde at gøre det på, er ved at vinde de indbyrdes kampe. Så på den måde betyder kampen lidt ekstra i forhold til at vise, at jeg er kommet til en klub på et lidt bedre niveau. Men når det er sagt, er det to hold, som ikke er så pokkers langt fra hinanden, siger Randers FC-træneren.

Kort om kampen
Kampstart: Klokken 16.00 på DS Arena i Hobro.Liveblog: amtsavisen.dk

Tv: TV3 Sport

Dommer: Morten Krogh

Karantæne: Ingen

Forventet opstilling Randers FC: Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Jonas Bager, Erik Marxen - Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze - Marvin Egho, Benjamin Stokke.

Bænken: Frederik Due - Kevin Conboy, Simon Graves - Frederik Lauenborg, Mads Aaquist - Emil Riis, Mikael Boman.

Skader: Jannik Skov, Andreas Bruhn, Joel Allansson.

Skimter top 6

En anden stor motivation for Randers FC-holdet er, at de med en sejr kan skabe et forspring på syv point ned til Hobro i tabellen.

Samtidig vil en sejr sende kronjyderne helt op omkring top 6-pladserne.

- Det er helt klart en ekstra motivation, at vi måske kan kravle op i top 6. Vi har et godt hold, så hvorfor skulle top 6 være umuligt, lyder det fra kantspilleren Saba Lobjanidze, der heldigvis har glemt at lytte alt for meget efter, når spinmaskineriet i Randers FC konstant taler om, at det bare handler om at overleve i Superligaen i denne sæson.

- Når man kigger på tabellen, er der kun tre point mellem nummer fire og nummer 11. Det er helt skørt og gør jo, at alle hold kan tillade sig at have ambitioner om top 6. Men skal det blive os, er det netop sådan en kamp som den mod Hobro, at vi skal være i stand til at vinde. De har et godt hold med nogle hurtige spillere fremme, som er farlige på kontraer. Men jeg synes, at vi har nogle ekstra procenter, som gør os til favoritter, siger Lobjanidze.

X-faktor på bænken

Efter en dårlig sæsonstart med nederlag i de første tre kampe har Hobro dog fundet formen på det seneste.

- Det er et hold, som er i en noget bedre forfatning, end da vi slog dem i august. De er blevet bedre til at lukke af, selv om jeg dog stadig synes, at det er et hold, man kan skabe chancer imod, hvis man presser dem. Men der er ingen tvivl om, at de har fået fornyet selvtillid og tro på tingene, siger Thomas Thomasberg.

Hobro har i denne sæson haft flere nøglespillere ude med skader. Men nu er både Pål Alexander Kirkevold og Edgar Babayan klarmeldt efter skader. De ventes dog ikke at være med fra start.

- De har stillet med det samme hold de seneste tre kampe, og jeg tror heller ikke, at de kommer til at lave noget om til kampen mod os. Men det er klart, at med Kirkevold, Babayan og Antipas på bænken, så har de noget X-faktor, som de kan bringe ind i løbet af kampen, siger Thomas Thomasberg.

Eneste spørgsmål i Randers FC-opstillingen synes at være, hvem der trækker nitten i forsvaret, hvor Thomasberg kan vælge mellem Enghardt, Bager, Marxen og Conboy til de to centrale forsvarspladser og positionen som venstre back.

Randers FC kan hægte Hobro af og skimte top 6

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce