Randers FC lejer ung angriber ud

Marcus Mølvadgaard skifter til Hvidovre på en lejeaftale i foråret i jagten på mere spilletid. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers FC lejer ung angriber ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marcus Mølvadgaard skifter til Hvidovre på en lejeaftale gældende resten af sæsonen. Han glæder sig til udsigten om mere spilletid, efter han er blevet femtevalg i Randers FC.

Antalya: Randers FC sender angriber Marcus Mølvadgaard på lån.

Den 19-årige angriber skal i forårssæsonen tørne ud for Hvidovre i 1. division.

Det skriver Randers FC i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

- Hvis Marcus skal udvikle sig yderligere, så kræver det mere spilletid, og det håber vi, at han kan få en masse af i Hvidovre i den kommende halvsæson og vende tilbage endnu sætere efter sæsonen, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Marcus Mølvadgaard var glad, da han mødte avisens udsendte på træningslejren i Tyrkiet.

- Jeg er meget glad og tilfreds med, at det er lykkedes. Nu har vi arbejdet på det i et stykke tid, og det kommer forhåbentligt til at betyde en masse erfaring og spilletid. Det har været mit mål i det her transfervindue at finde et sted, hvor der er lidt større chance for at komme på banen, siger Marcus Mølvadgaard til Randers Amtsavis.

Lejeaftalen med Hvidovre kom i hus med cirka otte timer tilbage af transfervinduet.

- Der har været nogle andre bejlere inde omkring det, og jeg skulle mærke efter, hvad der var rigtigt for mig. Det er derfor, at skiftet først er kommet på plads så sent i transfervinduet. Det endte så med at blive Hvidovre, og det er jeg tilfreds med. Jeg kender i forvejen en ungdomsmålmand, som jeg har været på landsholdet med, og han havde kun gode ting at sige om klubben, fortæller angriberen.

Frustrerende opstart

Marcus Mølvadgaard synes ikke, at beslutningen om at skifte på en lejeaftale med Hvidovre var en særlig svær beslutning.

- Når man er en ung fodboldspiller, så vil man gerne spille, så på den måde var det ikke et svært valg for mig. Jeg er blevet brugt som højrekant til træning i to måneder, og det har jeg været frustereret over, siger angriberen.

I slutningen af efteråret gik det op for Marcus Mølvadgaard, at situationen i Randers FC langt fra var optimal.

- Da jeg kom tilbage fra skade, var det allerede i tankerne for mig på grund af den manglende spilletid. Jeg havde derefter et møde med Thomas Thomasberg, og han så mig som femtevalg i angrebet. Herefter er jeg blevet brugt som højrekant, og efter jeg scorede to mål den anden dag, er jeg stadig blevet brugt på højrekanten, og så blev jeg nødt til at tage beslutningen om at blive lejet ud, siger Marcus Mølvadgaard, der sender et stort tak til sportsdirektør Søren Pedersen for muligheden.

Uvis fremtid

Marcus Mølvadgaard er på kontrakt i Randers FC til udgangen af 2019.

Han håber, at lejeaftalen med Hvidovre kan overbevise trænerteamet i Randers FC, så han kan få mere spilletid i klubben, når han vender tilbage.

- Det er svært at vide, hvad der kommer til at ske. Jeg tager lidt tingene, som de kommer. Nu har jeg tænkt mig at spille min chance i Hvidovre, og forhåbentlig får jeg lavet et par kasser derovre. Så kommer jeg tilbage med et halvt år tilbage af min kontrakt, og hvis der er ikke er udsigter til spilletid her, så har jeg heldigvis lov til at snakke med dem, jeg vil. Det er en super mulighed for mig, hvor jeg også kan vise mig frem for andre klubber, hvis Randers FC ikke har planer om at give mig spilletid, slutter Marcus Mølvadgaard.

Randers FC lejer ung angriber ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce