Randers FC måtte nøjes med pointdeling i underholdende kamp

En scoring og assist fra Saba Lobjanidze var ikke nok til at tage alle tre point point mod AaB søndag eftermiddag.Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2018

Randers FC måtte nøjes med pointdeling i underholdende kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I en chancerig kamp spillede Randers FC 2-2 mod AaB inden landskampspausen. André Rømer og Saba Lobjanidze stod for kronjydernes scoringer.

Randers: I en medrivende kamp, hvor Randers FC havde flere store chancer, måtte Thomas Thomasbergs tropper nøjes med at spille 2-2 mod AaB.

Anfører Nicolai Poulsen var tilbage i startopstillingen efter han sad ude med en mindre skade mod FC Midtjylland. Også formstærke Emil Riis var at finde i startformationen, hvor han dannede kronjydernes angreb med Benjamin Stokke.

Ingen af holdene var toneangivende i de første minutter af opgøret, men Randers FC forsøgte hurtigt at udnytte Saba Lobjanidzes hurtighed, og det var lige ved at give pote efter otte minutters spil, hvor han kom igennem på venstrekanten, men georgierens skud var tamt.

AaB havde ikke bolden meget de første ti minutter, men pludselig kom nordjydernes offensiv frem til en farlig chance Et skidt boldtab af André Rømer gav tyske Phillip Ochs en friløber, men i stedet for at sparke på mål fandt han en fri Rasmus Thellufsen, der sikkert kunne trille bolden i mål.

Så var det op ad bakke for Randers FC, men det skulle meget hurtigt ændre sig. Saba Lobjanidze fandt få minutter efter gæsternes føringsmål en fri André Rømer, der uden betænkningstid hamrede bolden i mål.

Kronjyderne og Saba var ikke færdig. Ved næste angreb var Kevin Conboy på spil i venstresiden og med et perfekt indlæg kunne Saba ikke undgå at heade bolden i mål til en føring på 2-1. En vild udvikling og start på opgøret, der ikke var mere end 20 minutter gammel.

Efter de vilde fem minutter gik kampen helt ned i tempo igen. Gæsterne havde resten af halvlegen det meste spil, men det blev aldrig farligt, og Randers FC var i total kontrol og kunne gå til pause foran med 2-1.

AaB startede også med at tage initiativet i anden halvleg, men det var fortsat Randers FC, der blev var farligst i modstanderens felt.

Saba Lobjanidze var tæt på at komme på måltavlen kort efter pausen, men hans hårde skud blev reddet.

I den anden ende var Rasmus Thellufsen tæt på at blive dobbelt målscorer, men hjemmeholdet slap med skrækken.

Til gengæld kunne hjemmepublikummet ærgre sig stort efter en times spil. Benjamin Stokke brændte nemlig en stor chance tæt under mål, men hans skud sejlede over mål.

Det skulle vise sig at blive dyrt, da AaB udlignede efter 68 minutter.

Kasper Kusk tryllede på kanten og snød med driblinger både Kevin Conboy og Erik Marxen. Det kronede nordjyden med at finde Oliver Abildgard, der hamrede bolden forbi en chanceløs Patrik Carlgren.

Randers FC opgav dog ikke, og kronjyderne fik to gigantiske chancer for at tage alle tre point.

Først headede indskifteren Kasper Enghardt på træværket, og med ti minutter tilbage af opgøret headede Emil Riis forbi i det lille felt.

Randers FC måtte nøjes med pointdeling i underholdende kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce