Randers FC-midtbane: Jeg er taget til Randers FC for at blive

Mads Aaquist sluttede efteråret af med sin første Randers FC-scoring i Superligaen i 2-0-sejren over Vejle. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Randers FC-midtbane: Jeg er taget til Randers FC for at blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Aaquist håber at bevise over for Randers FC i foråret, at klubben skal indløse den købsoption, der er indskrevet i lejeaftalen med FC Nordsjælland. Offensivspilleren føler, at han er vendt tilbage fra vinterpausen i en god forfatning.

Randers: I udgangspunktet skal Mads Aaquist retur til Farum og FC Nordsjælland til sommer.

Der udløber lejeaftalen, men den 24-årige offensivspiller har tænkt sig at overbevise Randers FC om, at de skal gøre brug af den købsoption, der er indskrevet i aftalen.

- Jeg er kommet til Randers FC for at blive her. Det er målet med mit ophold, men det er på direktionsgangene her i Randers og i Farum, at der skal tages stilling til det. Jeg koncentrerer mig om at spille godt fodbold, men jeg håber, at jeg skal blive her, fortæller Mads Aaquist.

Midtbanespilleren sluttede første del af sæsonen med et mål og en assist i 2-0-sejren over Vejle, men han formåede ikke at tilkæmpe sig en fast plads Thomas Thomasbergs startopstilling i efteråret.

Det håber han at lave om på i foråret, som ifølge lejesvenden har fået en godkendt begyndelse.

- Jeg er topmotiveret for at vise mig frem, og jeg føler også, at jeg er kommet tilbage fra vinterpausen i god form. Jeg føler, at jeg har vist mig frem i træningerne, og selv om jeg skulle have scoret i testkampen mod Sønderjyske, synes jeg, at jeg spillede en fin kamp på bolden og kom med i nogle offensive ting, fortæller Mads Aaquist, der afløste Frederik Lauenborg i pausen i årets første træningskamp.

Forebyggende fravær

I efteråret måtte Mads Aaquist se til fra tribunen med en lyskenskade i starten af november mod AGF og FC Nordsjælland, men han forventer ikke, at skaden skal forfølge ham ind i foråret.

- Min lysken er helt god igen. Jeg har haft fokus på forebyggende træning, så nu håber jeg, at den holder, fortæller Aaquist, som ikke var på træningsbanen mandag og heller ikke deltager i tirsdagens kamp mod Fredericia.

- Jeg mærkede lidt i mit baglår, da vi havde fysisk test mandag morgen, så der var ikke nogen grund til at gå ud og rive i det. Man skal huske at bruge hovedet her i opstarten, så man ikke forværrer noget, siger Mads Aaquist.

Randers FC-midtbane: Jeg er taget til Randers FC for at blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce