Randers FC-midtbane: Jeg forventer, jeg har spillet min sidste kamp i klubben

Joel Allansson har overrevet et ledbånd i knæet. Svenskerens kontrakt i Randers FC udløber ved årsskiftet, og han forventer ikke, at den bliver forlænget. Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix

Randers FC-midtbane: Jeg forventer, jeg har spillet min sidste kamp i klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joel Allansson er skadet indtil kontrakten med Randers FC udløber ved årsskiftet. Svenskeren forventer, at han har spillet sin sidste kamp i klubben, men sportsdirektør Søren Pedersen fastslår, at der endnu ikke er truffet en beslutning.

Randers: Svenske Joel Allansson har ikke været at finde i Superligatruppen hos Randers FC siden slutningen af september i Vejle.

Få dage efter kampen i Nørreskoven, hvor midtbanespilleren så samtlige minutter fra bænken, overrev svenskeren det yderste ledbånd i sit højre knæ i en duel med Jonas Dakir på træningsbanen, og han forventer at have spillet sin sidste kamp efter snart fire år i klubben.

- Man kan aldrig være 100 procent sikker, men som det ser ud nu, så tror jeg, at jeg har spillet min sidste kamp i Randers FC, lyder det fra 26-årige Joel Allansson, der har kontraktudløb ved årsskiftet.

Efter fem uger med skinne er svenskeren gået i gang med et genoptræningsforløb, der, hvis alt går vel, tidligst sender ham tilbage på fodboldbanen i slutningen af december.

- Det er træls, at jeg kommer til at afslutte i klubben på den her måde, som det ser ud nu. Jeg har ikke hørt noget fra klubben, og derfor forventer jeg heller ikke, at jeg kommer til at fortsætte i Randers FC, siger Joel Allansson, der sammen med sin agent er begyndt at kigge efter andre muligheder.

- Skaden er kommet på værst tænkelige tidspunkt, men jeg føler, at jeg har vist mit potentiale tidligere. Jeg håber, at andre klubber vil kigge på det, fortæller han.

Intet afgjort

Svenskeren fik i sommer forlænget sin kontrakt i Randers FC med blot et halvt år. Dermed kunne cheftræner Thomas Thomasberg se ham an, og Joel Allansson kunne bevise sit værd mod en fremtidig forlængelse.

Han nåede 375 minutters Superligafodbold og to pokalkampe i efteråret, men sportsdirektør Søren Pedersen fastslår, at klubben endnu ikke har truffet en beslutning om midtbanespilleren.

- Han har været en vigtig del af holdet, men det er selvfølgelig uheldigt for Joel, at han i en længere periode ikke har kunnet vise sig frem. Vi skal have et sportsligt møde i begyndelsen af næste uge, hvor vi blandt andet skal drøfte, om han skal være en del af fremtiden i Randers FC, eller om vi kan hjælpe ham videre, fortæller Søren Pedersen, der afviser, at der skal hentes en erstatning allerede i vinterens transfervindue, hvis svenskeren takker af.

Sportsdirektøren fremhæver Frederik Lauenborg, der banker på til en startplads, hvis Nicolai Poulsen og André Rømer ikke præsterer på den centrale midtbane, mens der også er andre alternativer i truppen.

- Mikkel Kallesøe og Kasper Enghardt kan også spille centralt, hvis det bliver nødvendigt. Vores økonomi gør det ikke muligt at have to garderinger til alle positioner, selvom det ville være at foretrække. Får vi solgt en spiller i det kommende vindue, så skal vi selvfølgelig have noget ind, men ellers er det ikke planen, at der kommer til at ske det store før til sommer, fortæller Søren Pedersen.

Anderledes fodbold

Joel Allansson var en nøglespiller under den tidligere cheftræner Olafur Kristjansson, og da nuværende first team coach, Rasmus Bertelsen, stod med ansvaret fik svenskeren også en del minutter på den centrale midtbane.

Sådan har det dog ikke været under Thomas Thomasberg. André Rømer og Nicolai Poulsen har siddet solidt på den centrale midtbane, men ifølge Joel Allansson har spillet også forandret sig i en retning, som ikke har gavnet den boldglade svensker.

- Jeg synes, at vi spillede bedre fodbold, da jeg kom til klubben. Nu spiller vi mere simpelt og mere efter modstanderne. Vi fokuserer meget på at sætte spillet ud fra andenbolde i stedet for at fokusere på, hvad vi selv skal gøre, når vi er på bolden og skal bygge op. Det er selvfølgelig kommet efter en hård periode, hvor tingene skulle bygges op igen, men jeg synes, at det er en ting, vi bør udvikle, fortæller Joel Allansson.

Føler du med andre ord, at du ikke længere passer ind i Randers FC?

- Jeg ved ikke, om jeg ikke passer ind. Jeg synes, at jeg har præsteret, når jeg har spillet, men det er andre spillertyper, som bliver prioriteret. Derfor er det måske også tid for mig til at finde en ny start. Jeg vil gerne finde et hold, som forsøger at spille lidt mere fodbold, end vi har gjort det sidste stykke tid, for det er sådan, jeg er bedst.

Joel Allansson har spillet 85 kampe for Randers FC, hvor det er blevet til tre scoringer.

Randers FC-midtbane: Jeg forventer, jeg har spillet min sidste kamp i klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce