Randers FC-reserver tabte årets sidste kamp

Randers FCs Mikkel Dongsted (tv.) begik straffespark i første halvleg. Han spillede højre back de første 45 minutter, og foran sig havde han prøvespilleren Francis Amoah, som ses på billedet. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers FC-reserver tabte årets sidste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikael Boman og Emil Riis havde fine muligheder for at bringe sig på scoringstavlen i Randers FCs reserveligakamp mod AC Horsens. Målnæsen manglede, og så vandt gæsterne 2-0 på en medtaget bane bag Cepheus Park.

Randers: Mulighederne var der, men Randers FC-reserverne misbrugte fine tilbud mandag eftermiddag mod AC Horsens, som vandt reserveligaopgøret 2-0.

- Vi tilspiller os vel seks store muligheder, hvoraf Boman havde tre i første halvleg, og Riis havde et par stykker i anden halvleg. Det var et lige chancebillede, men Horsens var skarpere, sagde first team coach Rasmus Bertelsen, der er ansvarlig for Randers FC-reserverne.

Begge hold havde flere etablerede Superligaspillere med i truppen, og både AC Horsens-cheftræner Bo Henriksen og Randers FC-chef Thomas Thomasberg havde da også taget plads i de to trænerbokse.

Herfra var der udsigt til en knoldet efterårsbane, og bolden var da også sjældent på græstæppet i kampens indledning. Horsens samlede flest andenbolde op og pumpede bolde frem mod feltet, men hjemmeholdet forsvarede sig godt.

- Jeg roste dem i pausen. Der var røde kinder og liv i øjnene, som der skal være, og jeg synes, at vi lagde god energi i kampen. Baneforholdene gjorde det ikke til en velspillet kamp, men der var en god nerve og en fin intensitet, lød det fra Rasmus Bertelsen, der blot to minutter efter pausen måtte se en Horsens-specialitet føre til scoring.

Mikkel Quist kastede et langt indkast i panden på Sammy Skytte, som sendte den ind bag Frederik Due. Mod slutningen af første halvleg tog Due ellers et straffespark fra Lasse Kryger, men i situationen ved målet måtte han bare kigge ud på et forsvar, som for nemt lod sig overrumple.

Rerserveligakampen i tal
Randers FC - AC Horsens 0-2 (0-0)0-1 Sammy Skytte (48.)

0-2 Ukendt målscorer (78.)

Randers FC (4-4-2): Frederik Due - Mikkel Dongsted, Simon Graves, Erik Marxen (Thomas Sønnichsen, 70.), Kevin Conboy (Christoffer Petersen, 70.) - Francis Amoah (Oliver Bjerrum Jensen, 75.), Tobias Damsgaard, Frederik Lauenborg (Majaliwa Msabaha, 60.), Oliver Bundgaard (Mathias Ibsen, 45.) - Emil Riis, Mikael Boman.

Dommer: Patrick Remon Gammelholm

Boman og Riis brændte

Specielt Mikael Boman og Emil Riis havde muligheder for at komme på tavlen, men i nettet bag Kevin Mendoza kom bolden aldrig.

- Vi fik set, at vores angribere Mikael Boman og Emil Riis kan komme til chancer, og det er vigtigt. Benjamin Stokke og Marvin Egho gør det fint lige nu på Superligaholdet, men det er vigtigt at have nogle, som sidder klar. Derudover var der også vigtige minutter til både Frederik Lauenborg og Kevin Conboy, som var tilbage fra skader og formentlig kommer i spil i løbet af de kommende uger, sagde Rasmus Bertelsen, der også havde et nyt ansigt med i truppen.

Den ghanesiske kantspiller Francis Amoah, som i den seneste uge har været til prøvetræning i Randers FC, spillede 75 minutter, og skal i de kommende dage evalueres i klubben.

- Han har nogle spændende tekniske ting, men der er helt sikkert også et stykke vej, før han er klar til Superliga. Vi skal med andre ord snakke om, hvorvidt der er plads til et udviklingsprojekt i truppen, lød det fra Rasmus Bertelsen.

Med nederlaget til AC Horsens i årets sidste reserveligakamp endte Randers FC med syv point efter efterårets otte kampe.

- Jeg vil kalde efteråret for okay, men jeg håber, at det bliver bedre med tiden. Vi har et af de yngste hold i reserveligaen, men det er ikke en undskyldning. Vi spiller med dem, fordi vi finder dem gode nok, og jeg håber også, at vi allerede kan hente flere point i den kommende halvsæson, sluttede Rasmus Bertelsen.

Randers FC-reserver tabte årets sidste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce