Randers FC sled sig til sejr på hårde betingelser

De to røde kort gjorde, at Randers FC var tilfredse med den smalle sejr over UE Sant Juliá på 1-0. Foto: Henrik Axel Buchter


Randers FC sled sig til sejr på hårde betingelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To røde kort og en dommer, der var glad for at fløjte, gør, at Jonas Borring godkender 1-0-sejren mod andorranske UE Sant Juliá.

Det blev ikke helt den målfest, man måske havde håbet på, da andorranske UE Sant Juliá blev hevet op af hatten ved lodtrækningen til Europa League-kvalifikationen.

Men Randers FC fik dog en sejr med hjem.

Det skete, efter at holdet gav sig selv lidt ekstra udfordring ved at få to røde kort.

Men det var også på baggrund af en dommer, der var lidt vel glad for at pifte i fløjten, når spillerne gik ind i dueller, der ellers normalt ikke kaster frispark af sig i den hjemlige Superliga.

»Jeg står med de tanker efter kampen, at jeg er glad for, at vi får en 1-0-sejr med hjem, og at vi er glade for at holde nullet. Kampen bliver overskygget af en dommer, der er lidt for frisparks-glad, og det giver os nogle hårde betingelser. At vi også får to røde kort, gjorde det ikke lettere,« lød det fra Jonas Borring efter kampen.

Det var ham, der scorede på hovedet efter et hjørnespark leveret af Mustafa Amini.

Det skete kort tid efter, at Viktor Lundberg havde fået rødt kort.

Det fik han, efter han og en modspiller stødte hovederne sammen, og andorraneren derefter kastede sig i jorden.

Det røde kort havde dog en modsatvirkende effekt for Randers FC, der i stedet begyndte at få mere fat, efter de blev en mand i undertal.

»Det er rigtigt, at vi var lidt presset af dem i de første fem-ti minutter. Vi var overraskede over deres dødbolde, og dem gav vi dem en del af i starten. Men da Viktor Lundberg fik rødt kort, kom vi hurtigt med et modpres, og det var fedt, at vi fik scoret kort tid efter. Det gav os noget luft,« sagde Jonas Borring.

Også træner Colin Todd lagde efter kampen vægt på, at dødboldene overraskede dem.

»Jeg vil først og fremmest sige, at jeg er tilfreds med resultatet. Vi får to røde kort. Vi lærte, at de er meget dygtige på deres dødbolde, og derfor skal vi ikke give så mange af dem, som vi gør,« lød det fra træneren efterfølgende på et pressemøde, hvor også det andorranske pressekorps var mødt op i form af to mand.

»Jeg sagde til spillerne i pausen, at vi for alt i verden skulle stoppe med at give dem de dødbolde. Men vi blev ved, og det skal vi i den grad have ændret på til næste kamp,« lød det fra cheftræneren.

Senere i kampen fik også Jeppe Tverskov sit andet gule kort, efter han gik for hårdt ind i en tackling.

Når Randers FC møder Sant Juliá igen kan de dog forberede sig på en del mere, end de kunne forud for denne kamp, hvor kendskabet til andorranerne var småt.

»Vi kom med intentionerne om at vinde kampen, og det gjorde vi. Nu ved vi til næste kamp, hvordan de spiller på banen, selv om jeg ikke ved, om de vil ændre det til næste gang. Vi ved, at de er stærke i boksen. Men vi ved også, at de skal angribe os, og det vil muligvis give os mere plads til at angribe den anden vej. De var nødt til at kreere kampen, fordi vi var i undertal, og der frustrerede vi dem. Vi gjorde vi godt,« lød det fra Colin Todd efter kampen, der derefter hastede ud fra pressemødet for at nå den bus, der skulle fragte hele Randers FC-gruppen til Leida, hvor holdet fløj hjem fra sent onsdag aften.

Randers FC sled sig til sejr på hårde betingelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce