Randers FC-spillerne inden premieren: Sådan slår vi Brøndby


Randers FC-spillerne inden premieren: Sådan slår vi Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er sidste års top mod bund, når Randers FC tager imod Brøndby mandag aften i holdenes Superligapræmiere. Sidste års sølvvindere aftvinger respekt i Kronjylland, men Randers FC-spillerne har planen klar.

Randers: Mandag aften er det igen alvor for Randers FC. Der er point på spil, når de danske vicemestre fra Brøndby besøger Bionutria Park til holdenes første Superligakamp.

Den seneste hjemmesejr til Randers FC over Brøndby faldt helt tilbage i 2012, men der er alligevel stor optimisme hos Thomas Thomasbergs tropper forud for cheftrænernes Superligadebut i Kronjylland.

Randers Amtsavis mødte spillerne efter holdets sidste træning søndag formiddag.

Erik Marxen
Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

- Det er altid spædende at se, hvor vi står efter en pause og med lidt udskiftning i truppen. Jeg tror, at Brøndby har det på samme måde, så på den måde er der ikke noget, som er givet på forhånd. De har mulighed for at overraske, og det har vi også. Vi har nok større mulighed for at overraske, end de har, og det skal vi tage med. De har mere at tabe, end vi har, og så håber jeg, at vi kommer ud og rider videre på den positive bølge, som vi sluttede af på i foråret.

- Vi må ikke være forskrækkede fra start og lade os kyse af deres energi og pres. Vi er nødt til at acceptere, at de nogle gange kommer til nogle chancer, men det gør vi forhåbentlig også i den anden ende, og så er der nogle taktiske ting. Vi skal spille os ud af deres pres og undgå at lade os lokke ind i deres fælder, men i bund og grund er det at tro på det og tage kampen op, så det ikke bare bliver den stille død.

Jonas Bager
Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

- Jeg glæder mig til kampen. Jeg har hørt rygter om, at udebaneafsnittet er udvidet, fordi der kommer mange Brøndbyfans, så jeg forventer også, at der kommer godt med Randers FC-fans. Jeg håber, at det bliver en fed kulisse at spille i, og så er det en kamp, hvor jeg føler, at vi har alt at vinde. Alle har taberdømt os på forhånd, og det er op til os at komme med en trodsreaktion.

- Jeg tror, vi vinder, hvis vi er sindssygt skarpe. Alle ved, at de har haft en hård opstart og øvet deres system, som ikke er verdens sværeste at gennemskue, men det er stadig svært at tackle. Vi skal være klar på alle deres løb, og så skal vi ikke lave fejlen med at spille bolden ind i midten, hvor de allerflest folk. Vi skal spille bag dem og på siderne.

Frederik Lauenborg
Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau

- Vi ved godt, at den bliver svær, men vi tror på os selv, og vi ved, hvad vi skal ind og gøre. Vi skal arbejde knaldhamrende hårdt og yde vores absolut bedste.

- Vi skal være kyniske, når vi får chancen og i alle dueller. Vi skal hele tiden sørge for at være hurtige på fødderne og i hovedet, så vi får sendt bolden de rigtige steder hen, og så skal vi ikke tage for let på tingene i duellerne. Vi skal ikke tro, at vi kan vinde nogle dueller uden at give 110 procent og måske også en gang i mellem lidt over grænsen. Vi glæder os til kampen, og vi er sikre på, at vi leverer en rigtig god kamp.

Mikkel Kallesøe
Arkivfoto: Annelene Petersen

- Det er altid sjovt, når Brøndby kommer på besøg. Det er et rigtig godt hold, og det bliver uden tvivl en svær kamp at få noget med fra, men det er ikke umuligt.

- Vi skal tro på, at vi kan gøre det, og så skal vi straffe dem i deres presspil gennem omstillinger, hvis de dummer sig og går for højt op. Men vi skal også søge de lange bolde op mod vores angribere. De står meget mand mod mand i deres bagkæde, fordi de presser så højt, så bolde direkte op på vores angribere, skal også være en del af planen.

Emil Riis
Arkivfoto: Annelene Petersen

- Vi ved godt, at vi er underdogs, men vi tror på det. Vi har ikke tabt på forhånd, og vi går på banen med en tro på, at vi kan vinde.

- De har et rigtig godt presspil, men når man skubber alle mand frem, så giver det også nogle huller den anden vej, og det skal vi udnytte. Når de kommer op i presset, skal vi spille bolden ud over siderne og ned bag ved, men samtidig skal vi også være gode til at holde på bolden og trække vejret, når mulighederne kommer. De kommer med et rigtig højt tempo.

Marcus Mølvadgaard
Arkivfoto: Annelene Petersen

- Jeg ser frem til kampen med positive øjne. Brøndby er et meget specielt hold at spille imod. De kan nogle ting, men der er også ting, hvor de ser svage ud. De har mange dygtige spillere, men jeg ser det slet ikke som en fuldstændig umulig opgave. Vi har også mange gode spillere, og hvis vi spiller dem på den måde, som vi har trænet, så får vi noget med fra kampen.

- De er rigtig gode til deres presspil og førstegangskombinationer, men de ser også svækket ud i defensivt, når de kører så højt et pres. Jeg synes nogle gange, at de satser for meget og står tilbage med to stoppere mod to angribere, og de har også været i problemer, når de har mødt angribere med kvalitet.

- Brøndby vil altid få chancer med den måde, som de spiller på, og derfor handler det meget om ikke at træffe dumme beslutninger. Men måske skal vi også lidt flere gange end normalt lægge bolden ned bag dem og så jagte ud fra det. Jeg tror ikke, at jeg har set en kamp mod Brøndby endnu, hvor modstanderne ikke har haft to eller tre halve friløbere, og der venter også chancer til os. Vi skal være kyniske og sparke dem ind, så slår vi dem.

Randers FC-spillerne inden premieren: Sådan slår vi Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce