Randers FC tester ghaneser, har offensiv profil i kikkerten og siger farvel til Valon Ljuti

Valon Ljuti bliver ikke Randers FC-spiller i den her omgang. Midtbanespilleren har trænet med på Viborgvej for sidste gang. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers FC tester ghaneser, har offensiv profil i kikkerten og siger farvel til Valon Ljuti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC tester den 24-årige ghanesiske angriber Fatawu Safiu i mandagens reserveholdskamp mod AGF. 27-årige Valon Ljuti har prøvetrænet i Kronjylland de seneste uger, men den tidligere Lyngby-spiller har ikke fået tilbudt en kontrakt.

Randers: Randers FC hentede i sidste uge norske Benjamin Stokke, som scorede i sin debutkamp mod AC Horsens, men der er efter alt at dømme mere på vej til den randrusianske offensiv.

Mandag eftermiddag spiller Randers FC reserveholdskamp mod AGF, og den kamp skal 24-årige Fatawu Safiu bruge til at overbevise klubben om, at han skal have lov til at vise sig frem på træningsbanerne ved Bionutria Park i de kommende uger.

Sportsdirektør Søren Pedersen fortæller til Randers Amtsavis, at en agent har henvendt sig med den ghanesiske angriber, og han starter inde i reserveopgøret mod AGF.

- Han skal ind og vise sig frem, og så må vi se, om vi vil se nærmere på ham, siger Søren Pedersen.

Fatawu Safiu har i en årrække været ejet af Inter Allies i hjemlandet, men han har været lejet ud til både Vimmerby IF i Sverige, FC Shirak Gyumri i Armenien og de amerikanske klubber Portland Timbers og Vancouver Whitecaps, hvor han har repræsenteret andetholdene.

- Han kan både spille kant og angriber, og det er der, han er tiltænkt. Han har et godt spark og et godt drev med bolden. Vi skal ind og vurdere, om han kan tilføre noget, vi ikke har i truppen, siger Søren Pedersen, der fastslår, at ghaneseren ikke er tiltænkt at være transfervinduets sidste offensive forstærkning.

Offensiv profil i kikkerten

Ifølge sportsdirektøren kan Fatawu Safiu være interessant på længere sigt, men det er stadig klubbens klare målsætning at hente en offensiv profil, som kan gå direkte ind omkring Thomasbergs startellever.

- Vi har en offensiv spiller i kikkerten, som vi er langt med, og hvis vi får ham, så lukker vi vinduet. Så er vi dækket godt ind, og der er ikke økonomi til mere, lyder det fra Søren Pedersen, der har en god fornemmelse af, at der sker nyt i løbet af ugen.

Nyt er der også om 27-årige Valon Ljuti, som har prøvetrænet i Kronjylland de seneste uger. Midtbanespilleren, der har en fortid i blandt andre Roskilde og Lyngby, har trænet med for sidste gang i Randers FC.

- Vi hentede André Rømer, som kan dække de samme positioner, og derfor bliver det ikke til noget med Valon Ljuti, slutter Søren Pedersen.

Randers FC og AGF spiller reserveholdskamp klokken 14 på Bionutria Park.

Randers FC tester ghaneser, har offensiv profil i kikkerten og siger farvel til Valon Ljuti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce